Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

В одному зі своїх числених інтервю, якими останнім часом аж рясніють шпальти місцевих газет та сайти, що свідчить про чудові фінансові можливості кандидата в нардепи від Тернополя від партії УДАР Віталія Максимова, він вкотре “наїхав” на свого конкурента по виборах свободівця Олексія Кайду:

У 2009 році позачергові вибори до обласної ради були сфальсифіковані, і це було доведено і Тимчасовою слідчою комісією Верховної Ради, і вибірковою перевіркою чотирьох районів нашої області — відсоток фальсифікацій сягав до 15-20% у кожному з них! Нікому тоді невідомий “Єдиний Центр” за сприяння тодішнього голови ОДА Ю. Чижмаря, маючи, за даними соціології, перед виборами 0,1% популярності, набрав більше десяти відсотків. Партія ВО “Батьківщина”, побачивши ще до виборів, що коїться, повністю обнулила свій список і таким чином висловила протест фальсифікаціям. “БЮТівці” не захотіли працювати у нелегітимній обласній раді, і це робить їм честь. Те саме мав зробити і Олексій Кайда зі своїми “свободівцями”. Очолюючи тоді обласну міліцію, я пропонував йому зробити чесні перевибори. На жаль, ейфорія від фальшивої перемоги не дозволила йому прийняти розважливе рішення на користь громади області.

Після місцевих виборів у 2010 році 13 депутатів-“свободівців” перейшли до новообраних інших місцевих рад, відтак ТВК мала ввести на їх місця наступних кандидатів від партії. Питається: навіщо їм було це робити – змінювати одне депутатське крісло на інше? Якась незрозуміла виборча політика… Але до сьогодні, незважаючи навіть на рішення судів, ТВК не ввела нових депутатів до обласної ради, бо О. Кайда не наполіг, не доклав зусиль, не підняв громаду... Чому?! Адже тоді мав би в обласній раді абсолютну більшість депутатів від “Свободи”! Однак мати більшість – означає взяти на себе всю відповідальність за прийняті радою рішення, а Олексій Кайда боїться і не хоче жодної відповідальності.  Ні за свої теперішні дії, ні за свої колишні передвиборчі обіцянки. Адже у 2009 році у своїй програмі написав: “Вимагати звільнень чиновників, які недбало виконують свої посадові обов’язки. Водночас одного із його заступників вже двічі притягували до відповідальності за корупцію, однак він і донині спокійно працює на своїй посаді. Парадокс? Ні, тенденція. Бо вже у нинішній програмі, з якою Олексій Кайда балотується до парламенту, про боротьбу із корупцією навіть слова немає..."

  

Максимов певно каже Поберу: "Я тому зайді ще не таке покажу..."

 

Коментарі  

 
+2 #2 Павло Федик 06.09.2012 15:15
А чи не Ірина Рекуш так влучно Олексія зкритикувала?
Цитувати
 
 
+4 #1 Богдан Попадин 06.09.2012 14:29
Мєнт! А ти хоч читав "Програму захисту українців" ВО "СВОБОДА" і нашу альтернативну Конституцію України, де описано не тільки боротьбу з корупцією, а й люстрація, виборність суддів і т.д. Ех, і як такого тупого РегиАнали найняли?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.