Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А чи політичні опоненти й далі будуть звинувачувати один одного в провокаціях.

Минулого четверга мало б відбутися друге пленарне засідання 40-ї сесії Тернопільської облради. На ньому депутати заплпнували розглянути низку важливих для краю питань: програми підтримки малого підприємництва, підтримки розвитку сільських клубних закладів, культурної спадщини, індивідуального будівництва "Власний дім", соціальної підтримки малозабезпечених верств населення "Турбота" та інші. Але не «зрослося». Політичні погляди і взаємні звинувачення свободівців і регіоналів у сесійній залі знову взяли гору над необхідністю працювати на благо громади. Звісно, обидві сторонни мають своє бачення ситуції.

Фракція Партії регіонів у Тернопільській облраді заявила, що політичні провокації ВО «Свобода» не знайшли підтримки в сесійній залі, адже сесійне засідання Тернопільської облради фракція ВО «Свобода» вчергове спробувала використати для політичних провокацій, замість того, щоб вирішувати важливі для краю соціально-економічні питання.
З даного приводу голова міжфракційного об’єднання «Стабільність та реформи» Ярослава П’яла,звертаючись до депутатів, відмітила:

«Тернопільщина урочисто відмітила День Перемоги, виявивши усю повноту поваги до цього свята. Разом з тим, громадськість засуджує дії опонентів, представників ВО «Свобода», до яких вони вдались у Львові, 9 травня. Опоненти не мали жодного права відбирати в стареньких ветеранів та молодого покоління величне свято і перетворювати його на день втілення своїх політичних сценаріїв та реалізації партійних амбіцій».

Депутат засудила й дії голови Тернопільської облради, представника «Свободи», - як  одного з учасників ганебних подій у Львові.

Свободівці мають свій погляд. Спершу у них виникли запитання до керівництва УМВС в Тернопільській області, зокрема: "Чому міліція проігнорувала рішення Тернопільської міської ради про заборону розміщення та використання радянської символіки під час масових заходів і не припинила незаконну акцію представників лівих сил, натомість супроводжувала їх, ображаючи депутатів різних рівнів.

Саме це стало "каменем спотикання", через що представники Партії регіонів вирішили в черговий раз продемонструвати своє ставлення до масового і навмисного знищення українців під криваво-червоними прапорами. Тому вони зірвали сесію обласної ради, на якій було заплановано розглянути майже вісімдесят питань.

Після цього "регіонали" залишили сесійну залу, тим самим показавши своє ставлення до проблем українського суспільства.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.