Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

але мерія тим часом активно “зачищається” від підлеглих Заставного

Після троьхмісячної “важкої” праці міський голова Тернополя відправився у відпустку. Про це нам стало відомо з власних джерел, тому що офіційно про це не повідомлялося.

А тим часом минулої п’ятниці відведений законодавством двомісячний термін для проведення реорганізації структурних підрозділів Тернопільської міської ради закінчився.

І хоча мер Тернополя Сергій Надал ще від початку свого обрання активно “тасував” чиновницьку колоду, саме тепер він має законні підстави звільнити будь-якого начальника управління чи відділу.

Немає сумнівів, що він цим скористається, і на всіх керівних посадах в міській раді будуть його побратими або ж люди, наближені до ”Свободи” чи до певних політиків.

Звільняв міський голова підлеглих за незрозумілим принципом – як людей, які багато років пропрацювали керівниками відділів і управлінь і досконало знали свою справу (як, приміром, Марія Турчин чи Олег Соколовський), так і тих, хто просто мав відношення до екс-мера Романа Заставного. Хоча дехто зумів довести новому меру свою лояльність, і залишився при посаді чи був переведений на трохи “нижчу” посаду (екс-заступник мера з гуманітарних питань Олег Марушій сьогодні очолює службу у справах неповнолітніх та дітей). Але більшість — це “нові обличчя”.

Ольга Похиляк — начальник управління освіти і науки. Марія Чашка —  очолила управління соціальної політики. Олександр Смик — керівник  управління культури і мистецтв, Василь Хомінець — начальник торгівлі, побуту та захисту прав споживачів. Ігор Мединський — начальник управління транспорту, комунікацій та зв’язку. Володимир Мединський -  управління обліку та контролю за використанням комунального майна. Богдан Малимін — керівник відділу квартирного обліку та нерухомості (до речі, останні двоє є колишніми податківцями і, подейкують, друзями мера).

Михайло Окаринський - начальник управління стратегічного розвитку міста. Ростислав Левчук — керівник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення. Ганна Муца очолює відділ реформування житлово-комунального господарства, Василь Бесага — управління з питань містобудування та архітектури, Віктор Кібляр – начальник відділу земельних ресурсів, Євген Бутин — керівник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології, Сергій Волков — начальник управління муніципальної міліції. До речі, останній — дуже шанована в правоохоронних колах людина. У свій час очолював обласний УБОЗ і був справжньою грозою для злочинців.

Віталій Крепич, в публікації використано матеріал газети “Місто”

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.