Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У суботу Тернопіль приєднався до всеукраїнської акції на захист найбільш незалежного телеканалу ТВІ, котрий, за активного втручання партії влади, вже понад 60 кабельних операторів вилучили зі своїх пакетів. Таким чином українців позбавляють права на чесні та правдиві новини.

Щоправда, на відміну від Києва, у Тернополі акція пройшла малолюдно. Голова тернопільської обласної ради Олексій Кайда, котрий був на площі в той день, розповів, що для нього прикрим є те, що підтримати цю акцію прийшло мало журналістів. Адже влада може закрити будь-який засіб масової інформації, в тому числі й місцевий, а колеги навіть не захистять і не «підставлять плече».

- На превеликий жаль, сьогодні на площі перед Драмтеатром було малолюдно, – каже Олексій Кайда. – Мене дивує позиція ЗМІ. Адже сьогодні – саме міжнародний день солідарності журналістів. Тому місцеві працівники ЗМІ мали б вийти, не боятися засвідчити свою позицію. Прикро, адже завтра влада може «прикрити» будь-який інший канал, газету, інтернет-видання.

Олексій Петрович переконаний, що саме журналісти мали б першими бути на майдані. І вже за ними мала б іти сюди громада міста.

- Влада тішиться, коли люди стають байдужими. Її основна зброя зараз – байдужість. Так можна втратити і мову, і підприємство, і навіть душу. Українці повинні виходити на акції протестів, висловлювати свою позицію. І саме завдання журналістів – повернути людям надію.

Примітка ТТ: от цікаво, а чи не міг пан Кайда припустити хоча б на мить, що суботнього дня тернопільські журналісти, приміром, допомагали родичам картоплю копати? Чи просто мали якісь інші сімейні справи? Чи свободівець думає, що всі мають час так як він тільки ходити і язиком “молоти”. Звісно, його ж то сімя далеко. А паплюжити тернопільських писак так легко. І так купив майже всіх, то й напишуть що треба. А дзуськи.

На фото: поки пан Кайда вчить писак та інших, якими треба бути патріотами, тернопільські користувачі інтернетом дають йому свою відповідь,  продукуючи і поширюючи в соцмережах своє ставлення до Олексія Петровича в цікавих і креативних "картинках" . Ось тільки одна з них. Далі буде...

   Олексій Кайда, Тернопіль, кандидат, округ №163, Тернопільськький тиждень   

 

 

 
 
 

Коментарі  

 
-1 #1 Назар 10.09.2012 09:39
пішла чорнуха
але Кайда все одно виграє, якби це вам не подобалось
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.