Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Як не обіцяли до початку вересня пустити нову тролейбусну лінію на Аляску, її досі немає. В КП “Тернопільелектротранс” кажуть, що слід очікувати на повноцінне її відкриття не раніше кінця місяця, адже не все ще готово.

- Зараз залишилось підключити кабель, що живитиме дану лінію від підстанції, – розповідає ДОБІ директор КП “Тернопільелектротранс” Андрій Мастюх. – Вже найближчим часом лінію будемо випробовувати, поки ж усі роботи по її будівництву вже на стадії завершення.

У жителів спального мікрорайону свої думки з цього приводу.

- Скільки можна ту лінію робити, вже Бог знає коли то почали, обіцяли до Дня міста встигнути, а зараз знову щось видумуть, – незадоволена жителька вул. Симоненка Галина Твернун. – Совість би хоть над тими пенсіонерами мали – зараз якраз дачний сезон – мали би чим добиратися від вокзалу, а то в маршрутках шофери брати з посвідченням вже не хочуть.

Для того, аби забезпечити комфотні та зручні умови руху тролейбусів для людей, потрібно узгодити і новий маршрут. Інтервал часу, між яким електротранспорт повинен курсувати має бути не більший, ніж 8-10 хвилин. Для цього потрібно шість одиниць техніки, якої, наразі, не вистачає. Нагадаємо, що нещодавно КП “Тернопільелектротранс” замовило п’ять чеських тролейбусів, які раніше були у користуванні. Два з них – вже в Тернополі та готові до експлуатації.

До речі, як повідомляє 0352.com.ua, один з чеських Б/Ушних тролейбусів Skoda 15TR вже на лінії. Вчора транспортний засіб з бортовим номером 152 перевозив пасажирів за маршрутом №2.

Ще один, такий же тролейбус-гармошка очевидно готують до роботи, і невдовзі він також запрацює. Планується, що дані експонати відкриватимуть лінію навколо "Аляски", а можливо, до цього часу в Тернополі з'явиться ще три подібні машини

      

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.