Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми — в шоці!

Нещодавно авторитетне Інтернет видання «Українська правда. Таблоїд» (http://tabloid.pravda.com.ua/photos/5046495547e0b/) опублікувало матеріал за результатами огляду персонального акаунту внучки третього президента України Віктора Ющенка Ярини-Домініки Ющенко-Гончар в соціальній мережі «Вконтакте» (http://vk.com/id86773694).

Зрозуміло, що це відкрита мережа, і доступ до неї можуть мати всі бажаючі. Але лише одиниці роблять з цього висновок. Схоже, пан Ющенко висновків не зробив, оскільки минулі скандали за участю членів його родини доводили слабке розуміння того, що означає бути родичем публічної людини в Україні і які обмеження це накладає.

Ми спробували і собі подивитись, а що про себе і свої вчинки в публічному Інтернет-середовищі пишуть чада місцевих політиків, зокрема і тих, хто претендує представляти Тернопіль в Парламенті.

Почали з голови Тернопільської обласної ради, голови обласної організації ВО «Свобода», націоналіста, який ніколи не міняв своїх політичних поглядів, Олексія Кайди. Сам він сторінки у цій соціальній мережі не веде, а от дружина Оксана Багнюк-кайда (саме так – прізвище чоловіка написане з малої літери) та син Богодар є активними дописувачами «Вконтакте» (http://vk.com/id71506307).

Найперше, що кидається в очі, то це російська мова спілкування, якою підписані окремі фотографії, і яка Богодаром визначена мовою спілкування в анкеті сайту. Очевидно, мова тюркського походження так вплинула на сина націоналіста, що він вирішив не цуратися навіть матюків. Виставивши фото на своїй сторінці, Богодар (а гарне ім’я – правда?) підписав на ньому: «Я уже не человек, бл... Я Студент,Нах...й» (мал.3).

Дивним виглядає і сексуальне виховання цієї молодої людини, батько якої очолює Тернопільську обласну раду та закликає ставитися до жінок, як до Берегинь – за давньою традицією українців. Богодар, абсолютно не соромлячись, ставить на свою сторінку фото оголених дівуль, та натякає на своє бажання мати з ними сексуальні стосунки (мал.2).

Помітно кидається в очі хамовите ставлення Богодара до оточуючих, яке проявилося в головному написі на сторінці: «Скажіть хто я і я скажу куди вам треба йти». Принагідно зазначимо, що текст ми передали так, як він і написаний, тобто без жодного розділового знаку, хоча «студент» мав би знати такі прості правила пунктуації та ставитися більш шанобливо до української мови.

Оприлюднив син націоналіста Олексія Кайди і свої політичні погляди, які абсолютно не збігаються з батьковими: монархічні, тобто такі, де головною особою держави є король, влада якого передається у спадок. А от головне у житті для Богодара цілком реальні речі: кар’єра і гроші! (мал.1).

Хтось, можливо, і дорікне нам за цей невеличкий аналіз виставленої для загального огляду інформації, але українське прислів’я каже: «Яка хата, такий тин. Який батько, такий син...». То де правдивий Кайда? І не забуваймо, що мова йде про політика, публічну особу, який пропагує електорату, тобто тернополянам, певні цінності та моральні критерії...

P.S. Звісно, ми переглянули акаунти в соцмережах й родичів інших окремих місцевих політиків. Приміром, побратима Кайди - Сергія Надала. Точніше, його доньки Анастасії. І виявилося — в дівчини цілком пристойний акаунт без жодних вульгарностей та непристойностей. Як до речі, і в дітей іншого кандидата в депутати Тараса Пастуха і внуків Віталія Максимова. Як то кажуть, “причепитися” немає до чого.

P.S.S. І насамкінець зазначимо, що, на наше переконання, зробили добру справу. Адже можливо після цієї публікації політики, які так заклопотані "собою любимими" згадають і про своїх чад і подивляться, що ж вони виносять на огляд громадськості в своїх акаунтах в соцмережах...

Тернопільський тиждень

     alt     

 

      alt      

     
      

       alt       

 

 

 

 
 
 
 

Коментарі  

 
+1 #18 Ірина 14.09.2012 08:47
вважаю, що соціальним мережам не варто приділяти такої уваги і робити такі статті. тим більше, що ви з такої маси фотографій вибрали кілька і саме таких, а це не є професійно, якщо аналізуєте, то аналізуйте картину загалом, а не кілька обраних елементів. дякую
Цитувати
 
 
-3 #17 Ірина 14.09.2012 08:24
вважаю, що якихось висновків з соцмереж не варто робити. тай у хлопця багато фотографій, а ви вибрали тільки ці... і ви кажете, що ви не жовта преса, як на мене, то це жовтуха....
Цитувати
 
 
+3 #16 Антон 14.09.2012 06:30
стаття непогана, але не варто опускатися до такого рівня. ТТ може краще. а це попахує передвиборчою жовтизною
Цитувати
 
 
+3 #15 ред.ТТ 13.09.2012 21:18
і в продовження відповіді, хоча бачимо, що настав нашу позицію подати в окремій статті,що й зробимо - та, по великому рахунку, ми й не преса в звичному розумінні цього слова, ми ЗМІ - засіб масової інформації, ми інформуємо, а висновки робить читач...
А за закид, що ми начебто тепер "Надала" - прикольно, скільки ми вже таких звинувачень і припущень не чули. То одних ми, то інших... Певно, такі коментарі пишуть ті, хто звикли дійсно постійно під кимось "лежати". Ну й лежіть. Шкода тільки, що дехто з тернопільської громади настільки просякнувся думкою, що бути незалежним - це нереально. Чесно, шкода. В першу чергу тих, хто просто зомбований своїми політиками чи партіями, а ще більше - якшо цю всю жовч на адресу всіх ЗМІ, які якимось чином не догодили конкретній особі, випльовують за гроші...
Цитувати
 
 
+1 #14 ред.ТТ 13.09.2012 21:16
Ні, ну наші читачі змушують нас просто пертися інколи від сміху, а то ви Оксана вже нас запідозрили, що ми на стороні Надала? Та ми на стороні тих, хто щось конкретне робить для громади, це й висвітлюємо, і нам байдуже - Надал, Кайда, Хоптян, Заставний, Муц, Гоч чи вася пупкін це роблять. Це перше! А друге -якби в нас був доказ того, що донька так вчинила - обовязково б написали, коли вже поймують наші недруги - ми критикуємо чи пишемо тільки про те, чому маємо ДОКАЗИ або ж АНАЛІЗУЄМО події чи те, що може статися. І так - як хочемо, тільки щоб це не суперечило законодавсту. Повторимося - з майже 2 роки сайту ТТ щось жоден з тих, про кого ми писали в тій чи іншій формі - не побіг в суд. Бо знають, що ми не жовта преса. Про що пишемо - за те відповідаємо.
Цитувати
 
 
-2 #13 Оксана 13.09.2012 20:11
а чому ж ви не візначили, що ставлення до паління є негативним а???????
Цитувати
 
 
-3 #12 Оксана 13.09.2012 20:09
шановні писарі, бо журналістами вас не назву... а чого ж ви не пишете про те, як донька надала зашпортнулася і матюкалася на весь центр - це вас не цікавить???????????
Цитувати
 
 
-6 #11 Тарас 13.09.2012 07:42
батько не відповідає за приватне життя свого сина. і якщо в сімї сповідуютья європейські цінності, то дитина сама зрозуміє, хто вона і сама виправить свої слабкі сторони, Кайду підтримую!
Цитувати
 
 
-3 #10 Мирон 12.09.2012 11:08
соціальні мережі мають бути вільними від умовностей. там людина така як є насправді, і ніхто не має права засуджувати, бо кожен хоче, щоб і його сприймали так, як хто хоче
Цитувати
 
 
+5 #9 Колега 12.09.2012 09:10
Прекрасне нібито розслідування. Дарма, що його автор - не школяр, зауважте, а професійний журналіст - і сам двічі у тексті вживає кальку з російської "КИДАТИСЯ у вічі". Впадати, панове, впадати. Бо так ваше журналістське викриття також впадає у ціні :).
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.