Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

А люди й далі не знають, чого їм чекати

Справу про банкрутство тернопільської фірми „Будівельник” господарський суд 12 травня не розглядав. Її матеріали передали до Львова.

Ще за кілька хвилин до початку засідання у справі банкрутства фірми Зеновія Щепановського біля вхідних дверей суду зібралося з півсотні охочих потрапити усередину. Правоохоронці пояснювали, що зал розрахований лише на 20 чоловік.

Дехто все жє потрапив до зали, а ще кілька десятків залишилися чекати на вулиці. Проте не надто задоволеними залишились як одні, так і інші. Адже засідання тривало всього кілька хвилин. Суддя нагадав про позов київської фірми до „Будівельника” та про призначення арбітражним керуючим Володимира Дідича. А також - про передачу справи до Львова.

- ...10 травня до господарського суду Тернопільської області надійшла апеляційна скарга від товариства з обмеженою відповідальністю „Ласка-Лізинг”, місто Київ, - зачитав суддя Михайло Півторак. - Згідно якої кредитор просить скасувати ухвалу Господарського суду від 26 квітня 2011 року в частині призначення арбітражним керуючим Дідича Володимира. У силу приписів чинного законодавства суд скерував матеріали справи до Львівського апеляційного господарського суду. На сьогоднішній день у провадженні господарського суду Тернопільської області справи немає.

Зі слів Михайла Півторака, повторно засідання для розгляду заяви „Ласки Лізинг” може бути призначене лише після повернення справи до Тернопільського господарського суду. Відтак, почувши про відтягнення справи, люди відреагували по-різному.

- Можливо, за цей час, поки справу розглядатимуть у Львові, підтягнуться люди з майновими правами, - каже одна з пайовиків – пані Тетяна (прізвища не вказала – прим. ред.). – Але що то дасть? То – права на повітря!

Як розповідали пайовики для «20minut.ua», які ще якийсь час стояли під будинком правосуддя, куди звертатись і як діяти далі, уже не знають.

- Щось треба робити, бо влада нас не чує, - каже інший пайовик - Марія Коропецька. – Ми пишемо листи до президента, звертаємося до місцевої влади. А нам кажуть, що нічого не можуть зробити, бо він - приватний власник! Він живе в Україні – і живе приспівуючи, справляє 50-річчя. Ну як це так? За наші гроші... Серед пайовиків є такі люди, чий будинок навіть не починали будувати, але вони уже заплатили усе сповна. Де наші мільйони?

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.