Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Після випивки співбутильника забили до смерті.

Розбійний напад потягнув за собою смерть потерпілого. За важкі злочини доведеться відповісти двом мешканцям села Петриків Тернопільського району.
31-річного чоловіка до медичного закладу доправили у непритомному стані. Лікарі зарадити, на жаль, нічим не змогли. Не приходячи до тями, невідомий помер. Висновки судово-медичної експертизи засвідчили: смерть потерпілого була насильницькою. До справи взялися розшуківці Тернопільського міського відділу міліції та оперативники обласного управління карного розшуку.
Робота над розкриттям злочину закипіла. Насамперед, міліціонерам довелося встановити особу загиблого, адже жодних документів при ньому знайдено не було. Сподіватися, що хтось з рідних розшукуватиме молодого чоловіка, правоохоронці не стали, бо очікування дало б можливість тим, хто був причетним до смерті нещасного, скритися. Двічі виявилися оперативники праві, коли з’ясувалося, що загиблий не мав постійного місця проживання, підробляв на місцевому ринку прибиральником. Закономірно, розшукувати безхатька не було кому.

Але над головним запитанням: хто ж причинив чоловікові тяжкі тілесні ушкодження, що стали смертельними, правоохоронці не переставали працювати. І вже за декілька годин у поле зору оперативників потрапили двоє жителів Тернопільського району.
29-річний молодик та його 19-річний спільник, як виявилося, ніде не працюють. Старший уже раніше судимий за крадіжки. Любов до розгульного життя й привела їх тогодня до міського парку – любили на природі хильнути оковитої.
Потерпілий, як свідчать затримані, сам підійшов до їхньої компанії. Розповів, що працює на ринку, тому молодики були впевнені, що в нього є гроші. Спочатку запропонували випити, відтак, стали вимагати повернути кошти за горілку. П’яна шарпанина переросла у бійку. Вдвох зловмисники накинулися на жертву. Так били нещасного, що один з нападників туфлі порвав. Компенсувати зіпсоване майно вирішив за рахунок потерпілого – зняв з нього не лише взуття, а й куртку. З готівки в кишенях побитого було десять гривень. І ними не знехтували зловмисники.
Цинічно і жорстоко – за десять гривень відібрати людське життя. Але закон теж суворий – злочинному дуету інкримінують розбійний напад та нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Покарання за такі злодіяння – чималі терміни позбавлення волі, повідомляє ЦГЗ УМВС в Тернопільській області.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.