Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

На 166-ому виборчому окрузі (центр – місто Теребовля) зареєструвалося найменше кандидатів – 8. Політологи це пов’язують з балотуванням у цьому окрузі дружини голови Тернопільської облдержадміністрації Надії Хоптян. Ще до виборів місцеві ЗМІ розповідали, що сімейний тандем Хоптянів упродовж року готував грунт для діяльності адмінресурсу. Показовим є факт, що на Гусятинщині, де в райраді господарює Надія Хоптян, найбільш масово “заганяли” в Партію регіонів “бюджетників” та держслужбовців. У трьох з чотирьох районів території округу змінені голови РДА на осіб, відданних родині Хоптянів. У Гусятинському районі – це Олександр Собань, в Теребовлянському – Степан Бігуляк, в Монастириському – Іван Білик.

Одночасно влада шукала спосіб, щоб від опозиційних партій виставити слабких кандидатів. У першу чергу, від об’єднаної опозиції. І тут добре вдалося використати амбіції керівника “Батьківщини” Василя Деревляного, який прагнув “втиснути” на округ свого колєгу-“братана” Михайла Апостола. Цей діяч, який називає себе фермером, має інтереси в Бучацькому та Монастириському районах. Був депутатом облради попереднього скликання від БЮТ. Тоді дуже опікувався кураторством по партійній лінії Бучацького району. Водночас очевидці розповідають, що Апостола пов’язують не менш тісні стосунки з рядом місцевих “регіоналів”, особливо на Бучаччині. Через це він вирішив не брати участі у місцевих виборах 2010 року. З одного боку, соромно було йти балотуватися від ПР, з іншого – депутатство у “Батьківщині” могло негативно відбитися на бізнес-планах Апостола. Свідченням “ідейної” близькості представників “Батьківщини” та ПР в Бучацькому краї є спільне голосування в 2011 році депутатів з обох фракцій за звільнення з посади заступника голови Бучацької райради представника “Свободи” Василя Вонсяка. Місцеві ЗМІ охрестили це голосування новим ПРіБЮТом. Розповідають, що керівництво “Свободи” пробувало вийти на Деревляного, щоби не допустити цього. Але депутати з нібито опозиційної бучацької “Батьківщини” разом з “регіонами” звільнили незручного “свободівця”.

Є підозри, що теперішнє висування Апостола має таку ж природу та погоджено з партією влади. Назвемо ще один факт. Ще в травні на Гусятинщині представники КОДу пропонували у кандидати від об’єднаної опозиції мера Гусятина Михайла Савчука. Цей молодий політик, який є членом Народного Руху, має авторитет у райцентрі та підтримку серед людей. Але Деревляний у кулуарних інтригах відстояв кандидатуру непублічного та завідомо непрохідного Апостола. Це ще раз підтверджує, що такий кандидат від опозиції є зручним опонентом для влади, яка зробила ставку на Надію Хоптян.

Нова Тернопільська газета, колаж ZAXID.NET

 alt 

 

 
 
 
 


 

Коментарі  

 
+4 #1 мать їхню... 14.09.2012 00:31
у вас на сайті є опитування, тому ще раз кажу вже в коментарі - виродки вони майже всі ці політики. йдіть вже ВИ, писаки, в політику, може хоч ви не скурвитеся? Хоча не факт, але ж є є серед вас і нормальні, хлопці - робіть щось, б.... та чого ви думаєте що ті всі жирні борови апостоли, хоптяни, тягнибоки мають нами правити? згуртуйтеся і робіть справу, ви хоч інколи, але маєте совість- то рубайте, не сціть, б..я... нервуєте чесно. Піднімайтеся самі. а не пишіть під анонімами ... вам же декому ще вірять... пойміть це...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.