Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Що ТТ й прогнозував, те й збувається: Юрій Олійник почав “мочити” Олексія Кайду (ще в червні ми про це писали в статті Той, хто виливав найбільше бруду на Надала, знову йде на вибори, а згодом і в матеріалі Колись Олійник “мочив” Надала, а тепер візьметься за Кайду?

Отже, кандидат в нардепи від Тернополя Олійник Юрій останнім часом почав критикувати (що, щоправда, більше нагадує злив бруду), на Олексія Кайду. Причому робить він це завуальовано - не на своєму персональному сайті, чи в газетці,  чи на порталі Нова Ера, які також належить йому, а на інших ресурсах. Ну, звісно, ж безкоштовно:)

Останній доказ цьому — сьогоднішня публікація на Про все...

Як Олійнику шиють компромат

На одному із місцевих інтернет сайтів, наближених до Олексія Кайди, вирішили «проаналізувати» найімовірніших конкурентів свого патрона. Віталія Максимова називали  екс-міліціянтом, мимохідь згадали про інших претендентів. Але найбільше зачепили Юрія Олійника. Очевидно, що вся ця «аналітика» зводилася до того, щоб закидати компроматом саме його, як найбільш вірогідного конкурента Кайди на виборах.

До того ж, Олійник обійшов у народному голосуванні, проведеному днями в Тернополі, балакуна про патріотизм — Кайду, який в області зробив хіба дуже «патріотичну» справу – вибив із бюджету краю 2 млн. грн., які мали б піти для дитячих садків, шкіл, лікарень, і купив сміттєсортувальну лінію, що досі ржавіє десь на Львівщині. Люди зрозуміли, що говорильня лже-патріотів нічого, окрім стрясання повітря, не несе.

Напевно, це дуже заїло кайдиних «аналітиків». Чим можна Олійника скомпроментувати? Звичайно, «прив’язати» його до влади, до Федика, до Хоптяна, до Християнсько-демократичної партії, з якої Олійник уже давно вийшов і пояснив тернополянам чому.

    alt    

 

Коментарі  

 
-1 #3 Павло Федик 14.09.2012 19:48
А голосування за олію на Майдані свідчить, що зуби чорні в орках записані і на них працюють...
Цитувати
 
 
-1 #2 Павло Федик 14.09.2012 19:45
Ще раз пояснюю: Олія, Макс і Давид - у всіх цих проектах "замішані" орки... Хочете деталі - авторизуйтесь!
Цитувати
 
 
+2 #1 Чаркес 14.09.2012 17:46
А ще це ЧМО (чрезвичайно мізерна особистість)вмі є добре брати, як начальник Інспекції АрхБудКонтролю в Тернопільській області, хабарі...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.