Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Примітка ТТ: стилістика і “обєктивність” іноформації збережені чітко...

За які партії голосуватимуть у Тернополі. Соціологія

До редакції “За Збручем” потрапили дані соціологічного дослідження, проведеного авторитетним інститутом (але якого саме, звісно, не вказується - прим.ТТ) на замовлення провладних сил. Низькі цифри підтримки ПР шокували чиновників.

Для нас цікаві й рейтинги інших партій особливо те, як вони змінилися за останніх півроку. Зараз у нашому розпорядження результати опитування мешканців Тернопільського міського №163 вибочого округу. Станом на початок вересня виборці віддавали свої голоси наступним чином:

ВО “Батьківщина” – 30,2%

ВО “Свобода”-  21,3%

Політична партія УДАР – 20,0%

партія “Наша Україна” -5,1%

партія “Україно, Вперед” -4,8:

Комуністична партія України -2,1

Партія Регіонів -1,9

інші партії – 1,4

не визначилися – 13,2

Враховано відповіді опитаних, які підвердили, що точно, або скоріш зам все братимуть участь у голосуванні.

Об’єднана опозиція все ще займає перше місце, однак її рейтинг не росте, і навіть дещо знижується. Ще більше падіння відбувається у ВО “Свобода”, яке не минулих місцевих виборах в області набрало понад третину голосів виборців. Натомість суттєво виросла підтримка “боксерської” партії – майже у два рази за півроку. Якщо так триватиме і далі, то УДАРники обійдуть свободівців і поборються за перше місце в Тернополі з об’єднаними опозиціонерами.

В другому ешелоні розгорнулася боротьба за виборця між колишніми лідерами симпатій “Нашою Україною” та новим проектом Банкової “Україною, Вперед”. Серед симпатиків партії Королевської – переважна більшість молодих людей до 35 років.

Твердим аутсайдером виборчого процесу в обласному центрі виявилася всевладна партія Регіонів, яка програє навіть комуністам.

Серед тернопільських виборців значно менше невизначених, у порівнянні з сільськими округами.

Наше джерело обіцяло надати у розпорядження “За Збручем” також рейтинги кандидатів у депутати по мажоритарних округах. Ми ознайомимо читачів з ними відразу після отримання.

Ще одна примітка ТТ: не сумніваємося, що в одному з округів, по Тернополю, згідно інформації, яку мають "отримати" наші колеги, переможцем буде Олексій Кайда...

Хтось хоче посперечатися??? Тоді дочекаємося цих "сенсаційних" даних. Ми їх оприлюднимо також...

                    


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.