Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кількість кандидатів – 8. Межі округу – Бучацький, Гусятинський, Монастириський, Теребовлянський райони.

1. Михайло Апостол, ВО «Батьківщина» голова фермерського господарства "Апостол", народився 1 сiчня 1961 року в селі Ласківці Теребовлянського району Тернопільської області.

2. Андрій Давиденко – народний депутат України, заступник голови Української народної партії, народився 3 жовтня 1976 року у Тернополі.

3. Надія Хоптян – голова Гусятинської районної ради, дружина голови Тернопільської ОДА, голова районного осередку Партії регіонів, народилася 3 жовтня 1959 року в селі Плесецьке Васильківського району Київської області.

4. Микола Люшняк, УДАР – директор ТОВ "Галич Агро-Стек", народився 8 лютого 1974 року у місті Бережани Тернопільської області.

5. Михайло Савчук – Гусятинський селищний голова, член Народного Руху України, народився 17 листопада 1964 року в селі Лазещина Рахівського району Закарпатської області.

Округ із центром у Теребовлі виявився найменш затребуваним в області – на ньому зареєстровано лише 8 кандидатів. При чому яскравого лідера серед них немає.

Об’єднану опозицію на 166 окрузі представляють знову одразу два кандидати – висуванець від «Батьківщини» Михайло Апостол та член НРУ Михайло Савчук. Останній – самовисуванець, проте в своїй передвиборчій програмі він пише, що висунутий КОДом Гусятинського району. Що ж стосується фермера Апостола, то він теж належить до тісного кола друзів нардепа Василя Деревляного. Кандидат від «Батьківщини» лиш нещодавно взявся за роботу на окрузі.

Офіційним висуванцем Партії регіонів по Теребовлянському окрузі є Іван Кісь, котрий належить до команди голови ОДА Валентина Хоптяна та його дружини. Неофіційним – власне, сама Надія Хоптян. Губернаторське подружжя дуже розраховувало на вигідний для них поділ округів або бодай прохідне місце у списку, проте ні того, ні іншого не трапилося. Голова Гусятинської районної ради Надія Хоптян уже встигла «відзначитися» на окрузі. По-перше тим, що агітацію на її підтримку роздають медики. Окрім того, вона їздить райцентрами округу на чолі вчительської делегації, нібито для «обміну досвідом», насправді ж – для екзаменації вчителів щодо правильного голосування. Попри те, що в руках подружжя Хоптянів – усі важелі адмінресурсу, шанси у дружини голови ОДА невеликі, і це, схоже, розуміють у партії.

Саме тому неофіційною підтримкою влади на окрузі користується також УНПіст Андрій Давиденко. Не так підтримкою, як йому просто не заважатимуть. Екс-тернополянин іде як самовисуванець, адже  партія висувала по 166 депутата обласної ради Віталія Шафранського, котрий за згоду знятися отримав можливість бути довіреною особою кандидата Давиденка. Сам Шафранський протягом довгого часу працював заступником голови Теребовлянської РДА, не покидаючи цей пост ледь не до самих виборів, при цьому партійна приналежність до УНП зовсім не заважала йому працювати на цій посаді.

Власне, УНП на Тернопільщині вважається сателітом партії влади, адже так само під егідою регіонів у виконавчій владі на місцях працювали і висуванець на 164 окрузі Володимир Гульовський, і Володимир Болєщук з 165 округу. Крім того, і Гульовський, і Болєщук на агітаційних білбордах підписуються як члени Зарваницької ініціативи і лиш дрібними літерами внизу згадують про свою партійність.

Сам Давиденко називає себе людиною, котра допомагала Ігорю Тарасюку, керівникові Державного управління справами за часів Ющенка, здобути перемогу на Теребовлянському окрузі 2002 року. Причетність до такої людини, як Ігор Тарасюк, теж свідчить не на користь заступника голови УНП. Зараз Давиденко веде активну кампанію у своєму окрузі, роблячи ставку на «джинсу», політичну рекламу в місцевих медіа та підтримку відомих особистостей. Попри все, стверджувати на 100%, що влада робить ставку саме на Давиденка, не можна.

УДАР на 166 окрузі представляє аграрій Микола Люшняк, котрий теж зробив ставку на рекламу в медіа. Люшняк позиціонує себе як вправного менеджера, патріота та ревного віруючого.

Далі буде ...

Назарій Заноз,   ZAXID.NET 

      alt       alt

Надія Хоптян і Андрій Давиденко

 
 
 

Коментарі  

 
+1 #1 doxtor 25.10.2012 20:28
Назарку, шо ж ти пишеш???тримай свою думку при собі, особливо коли ти некомпетентний у темі...поспілкуйся особисто з Давиденком, прослідкуй його політичну кар"єру, його дії і вчинки, а тоді називай його провладним...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.