Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі дев'ятка насмерть збила партійного агітатора. Чоловік віком близько 60-ти років загинув на місці автопригоди.

Аварія трапилася у неділю, 16 вересня, близько 20.40 на вулиці Микулинецькій, трохи вище церкви святих Володимира та Ольги. Автомобіль ВАЗ-2109 збив пішохода. Чоловік, який переходив дорогу, загинув на місці аварії.

Біля загиблого одразу після аварії перебувало двоє людей. Наш кореспондент намагалася з ними поговорити, однак вони плачуть і поки не можуть нічого розповісти про обставини аварії.

У руках пішохода, який переходив дорогу, був пакет, заповнений передвиборчими агітками. Уся ця агітаційна продукція лежала на дорозі поруч із загиблим.

За кермом автомобіля ВАЗ-2109 була жінка. Після скоєння аварії вона довго плакала. Згодом вона давала свідчення працівникам ДАІ, які виїхали на місце аварії.

На місці аварії було  багато людей, повідомляють  20 хвилин”

Вони кричали про те, що тут дуже часто автомобілі збивають людей. Люди кажуть, що вони неодноразово вимагали встановити світлофор на цьому місці, однак до їхніх прохань наразі ніхто не прислухався.

  alt  

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.