Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Кількість кандидатів – 13. Межі округу – Борщівський, Заліщицький, Чортківський райони.

1. Іван Стойко, ВО «Батьківщина» – народний депутат України, голова підкомітету з питань інформаційної безпеки Комітету з питань національної безпеки і оборони Верховної Ради України, народився 27 квiтня 1961 року в селі Жизномир Бучацького району Тернопільської області.

2. Володимир Бедриківський– професор кафедри кримінального права та процесу Приватного вищого навчального закладу "Київський Міжнародний Університет", народився 16 грудня 1963 року в місті Заліщики Тернопільської області.

3. Юрій Чижмарь – екс-голова Тернопільської ОДА, адвокат, народився 27 жовтня 1974 року в місті Ужгороді.

4. Василь Чубак – управляючий акціонер ТОВ "Теркурій-2", власник ТРЦ «Подоляни», народився 2 травня 1964 року в місті Борщів Тернопільської області.

5. Михайло Полянчич– народний депутат України, народився 20 квiтня 1958 року в селі Плава Сколівського району Львівської області.

6. Олег Ваврик, УДАР – директор ТОВ "Ваврик і Ко", народився 26 червня 1967 року в місті Чортків Тернопільської області.

Чортківський округ характерний тим, що на нім велику вагу мають кандидати-самовисуванці. Правда, в усіх цих самовисуванців є своє бурхливе політичне минуле. Так, Володимир Бедриківський за часів Ющенка працював першим заступником міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Саме Бедриківського називає ймовірним реальним кандидатом від влади координатор «Опори» в Тернопільській області Святослав Липовецький, а «Нова Тернопільська газета» у передвиборчому спецвипуску іменує Бедриківського близьким і до опозиції, і до олігарха Дмитра Фірташа.

Іншим ймовірним кандидатом від влади може бути й нардеп-«тушка» Михайло Полянчич. Також на підтримку ПР міг би розраховувати ще донедавна член «Єдиного центру» екс-голова ОДА Юрій Чижмарь, котрий після того, як покинув Тернопільщину, працював заступником голови Київської облдержадміністрації. Ще один самовисуванець, шкарпетковий магнат Василь Чубак очолював обласну Партію промисловців та підприємців, поки та не влилася в ряди Партії регіонів. Офіційним ж висуванцем від влади в окрузі є директор ТОВ «Ломметал» Сергій Петренко.

Об’єднану опозицію на 167-му окрузі представляє ще один голова ОДА часів Ющенка, а тепер нардеп Іван Стойко, котрий запам’ятався в Раді шарпаниною з Вадимом Колесніченком під час прийняття мовного закону в першому читанні. Шанси Стойка та чотирьох самовисуванців є приблизно рівними.

Від УДАРу по Чортківському окрузі йде Олег Ваврик, котрий поки що про себе активно не заявив.

Назарій Заноз,   ZAXID.NET

          

Для електорату вишиванки вдівають і Бедриківський, і Чубак. А Козаку як козаку - того не потрібно... ?

 

 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.