Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Одним з пріоритетних напрямків роботи міліції у сфері боротьби з незаконним обігом наркотиків є викриття осередків для виготовлення і вживання психотропних речовин. Днями порушено кримінальну справу щодо мешканця Теребовлянщини, який влаштував наркопритон у власному будинку.
Ще донедавна одне з приватних помешкань у Теребовлі користувалось надзвичайною популярністю серед любителів «впіймати кайф». Це й не дивно, адже будинок слугував такою собі нарколабораторією. Більше того, там одразу можна було і спробувати товар власного виробництва.
Організував притон місцевий мешканець. У незаконному бізнесі 28-річний чоловік не був новачком - вже відбував покарання за грабіж та збут наркотичних речовин. Добре знав і як клієнтам догодити, і як зайвої уваги не привернути. Кубло регулярно відвідували півтора десятка осіб, усі – місцеві. У сезон збирали по чужих городах мак, сушили в духовці, згодом перемелювали на м’ясорубці. Усім необхідним обладнанням забезпечував «гостинний господар», звісно, за грошову винагороду. Та не довго довелось заробляти зловмиснику – його діяльністю зацікавилися співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків. 
У наркоділка вилучили майже шість з половиною кілограмів макової соломи, два грами опію та обладнання для виготовлення наркотичних засобів. Проти зловмисника порушено кримінальну справу за статтями 309, 317 ККУ.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.