Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Ми, зрозуміло, не знаємо, хто там "нашіптує" міському голові Сергію Надалу якісь ідеї (звісно, наш мер і сам креативний чоловік, але оскільки він дуже зайнятий господарсько-фінансовим благополуччям Тернополя, то ТТ просто припускає, що на інше в нього банально немає часу, хоча всяке може бути - прим.ТТ).

Але те, що певні, з першого погляду і правильні ініціативи, нагадують банальний популізм, в нас не викликає сумніву. От і те, про що піде мова нижче, на наше переконання, ніщо інше, як зайвий привід для кандидатів у нардепи по Тернополю вкотре попіаритися і нагадати про себе.

Адже відомо - патякати - не мішки тягати.

Так от, днями на сайті міськради Сергій Надал запропонував новий формат відносин народних обранців і громади. Ця ініціатива, на його переконання, повинна стати прецедентом, який започаткує нову традицію на всі наступні вибори до Верховної ради України. Територіальна громада, яка надає представницький мандат своєму представнику, має всі підстави вимагати від нього відстоювання її інтересів у конкретних справах. Десять найнагальніших проблем міста, які не можуть бути вирішені без фінансування з державного бюджету України, визначені життям. Більшість з них могли б вже давно бути вирішеними, якби народні депутати, вихідці з Тернополя, не забували про своє місто, ставши народними депутатами.

Сергій Надал закликає до публічного підписання даної декларації кандидатами у депутати Верховної ради України по мажоритарному виборчому округу №163 (м. Тернопіль) або висловлення їх позиції щодо зазначених у декларації проблем.

Публічна декларація зобов’язань кандидата у народні депутати України від міста Тернополя перед громадою

У разі обрання мене народним депутатом України, беру на себе зобов'язання докласти максимум зусиль для реалізації та фінансування з Державного бюджету протягом терміну своєї каденції наступних десяти інфраструктурних проектів, які мають принципове значення для розвитку Тернополя:

1.завершення будівництва терапевтичного корпус 3-ї міської лікарні;

2.забезпечення щорічних фінансових субвенцій для капітального ремонту шкіл і дошкільних навчальних закладів міста;

3.будівництво станції знезалізнення води Тернопільського водозабору;

4.утеплення та капітальний ремонт багатоповерхових житлових будинків, збудованих більше 30 років тому;

5.комплексна реконструкція міської системи водовідведення дощових вод;

6.завершення будівництва середньої школи в мікрорайоні Кутківці;

7.будівництво вулиці Галицької з повною заміною інженерних мереж та комунікацій;

8.завершення капітального ремонту вулиці Гайової (2-га черга);

9.укріплення берегової смуги і реконструкція набережної Тернопільського ставу;

10.капітальний ремонт об’їзної дороги Тернополя (вул. С. Будного - Протасевича).

Зобов'язуюсь щорічно відкрито і публічно звітувати перед міською громадою про виконання цих завдань.

_________________                                                         __________________

           (дата)                                                                            (підпис)

                    


 

 

Коментарі  

 
0 #1 Павло Федик 19.09.2012 05:15
Тепер всі виборці Надала голосуватимуть за Макса...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.