Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Деревляний у властивій йому манері назвав Щепановського шахраєм, а обласну владу корумпованою і бездарною.

Голова ТОО ВО «Батьківщина», народний депутат України Василь Деревляний з парламентської трибуни заявив, що до нього звернулася ініціативна група, яка представляє майже 3 000 тисячі пайовиків ПП «Тернопільська фірма «Будівельник» та інших підприємств-учасників корпорації «УКРБУДІНВЕСТ», адже вже впродовж двох років не здійснюється будівництво житлових об'єктів. Практично щодо усіх об'єктів завершились терміни здачі, які були зазначені в договорах дольової участі, проте багато з них не побудовані навіть на половину, в той час як пайові внески сплачені на 70 % і більше.

Громадяни неодноразово зверталися до органів Міністерства внутрішніх справ, прокуратури, Державної інспекції архітектурного та будівельного контролю, інших компетентних органів, однак жодного реагування з боку державних органів не було. Окрім того, ошукані, відомим в області горе-бізнесменом Щепановським, тернополяни зверталися і до представників влади: у грудні минулого року до тодішнього губернатора області М.М. Цимбалюка (який  в грубій формі одразу ж відмовив громадянам у допомозі), згодом, до діючого бездіяльного голови Тернопільської ОДА В.А. Хоптяна та міського голови Тернополя С.В.Надала, проводили масові мітинги, але обіцяна високопосадовцями допомога так і залишилися на рівні обіцянок; ця безсоромна обласна та міська влада обдурюють пайовиків вже більше як півроку.

«На сьогодні, ця антиукраїнська, антинародна та бандитська влада не реагує на злодіяння таких нахабних підприємців як Щепановський, та не захищає людей від наслідків їх афер.Я так розумію, якщо всі відмовилися допомогти цим людям, то значить Щепановський подарував їм у вигляді солодкого цукерка квартири за людський рахунок.

На сьогоднішній день, попри небажання цієї бездарної та корумпованої обласної влади, я буду робити все, щоб відстояти права цих обдурених людей та допомогти їм», - заявив народний депутат України Василь Деревляний.

Реагуючи на звернення значної кількості ошуканих тернополян та очевидні факти порушення прав людей та чинного законодавства, 10 травня 2011 року Василь Деревляний направив депутатське звернення до Генпрокурора України, Міністра внутрішніх справ та голови СБУ України. А вже 13 травня поточного року з депутатським запитом звернувся до Прем’єр-міністра України.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.