Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дехто з терноплян напевне пам’ятає, як років два тому всі місцеві ЗМІ рясніли повідомленнями про те, що владою Тернополя та області вже майже завершилися перемовини з поляками про відкриття у нашому обласному центрі Консульства Польщі. Тодішній керівник міста Роман Заставний навіть обіцяв виділити під консульство приміщення відповідне і «малював райдужні перспективи» від такого нововведення, яке дійсно б пішло на користь тисячам мешканцям області, які працюють чи навчаються у сусідній країні. Та з того всього нічого не вийшло (подейкували, що дехто з представників влади, як завжди, захотів собі чималенький відкат за певні дозвільні рішення, на що пани з сусідньої країни покрутили пальцем біля скроні, плюнули і забралися – вони відвикли вже «працювати» за такими схемами.

І ось днями міський голова Терноля Сергій Надал взяв участь у відкритті нового Консульства Республіки Польща. Нажаль, щоправда, не в Тернополі, а в Львові, де відкривали нове приміщення Генерального Консульства Республіки Польща. Ат акож наш мер побував на прийомі за участю міністрів закордонних справ Республіки Польща та України, де виступив з промовою і побажаннями й подальшої плідної співпраці між двома сусідніми країнами.

«ТТ»

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.