Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями на адресу деяких місцевих інтернет-ЗМІ надійшов лист під претензійним заголовком: “Вся правда про провладного Чижмаря”,  начебто від певної групи мешканців Заліщиків.

Але проаналізувавши цього листа ми зрозуміли, що всі факти, викладені в ньому, мають під собою підгрунтя. То ж і вирішили запропонувати його до уваги своїм читачам.

Юрій Чижмарь – колишній губернатор Тернопільської області. Кандидат до Верховної ради веде активну кампанію у південному Тернопіллі намагаючись створити образ патріота. Втім вдягання вишиванки не дуже допомагає «кислотному» кандидату – факти біографії Чижмаря дозволяють переконливо стверджувати – саме він і є погодженою владою кандидатурою до парламенту.

Факт перший – Чижмарь працював заступником губернатора Київської області – регіонала Анатолія Присяжнюка (входить в группу Фірташа-Льовочкіна). Призначений на посаду 1 липня 2010 року – вже за президентства Януковича. Загальновідомо, що посади такого рівня затверджуються в Адміністрації Президента та лише з лояльних людей. Був звільнений з посади напередодні початку виборів – після погодження його кандидатури на 167-му окрузі в Адміністрації Президента Януковича.

Факт другий – має повну підтримку адмінресурсу. До прикладу: всім головам райдержадміністрацій поставлено завдання всіляко сприяти Чижмарю, а його газета безкоштовно розносяться поштарками Укрпошти. Коли возив маску Бандери – то людей зганяли за вказівкою райадміністрації.

Факт третій – на минулих місцевих виборах балотувався до обласної ради від Балогівського Єдиного Центру, який наразі діє в інтересах Партії Регіонів. Фракція Єдиного Центру в облраді створила з регіоналами коаліцію «Стабільність і порядок».

Факт четвертий – все свідоме життя тісно пов’язаний з Віктором Балогою, який наразі працює міністром з надзвичайних ситуацій в уряді Азарова. Зокрема працював на посаді Керівника служби голови секретаріату президента Віктора Балоги, а також у міністерстві з надзвичайних ситуацій за Віктора Балоги у 2006 році. В цей час, за підтримки закарпатської «Нашої України», очолюваної Балогою, балотується в мери Ужгорода, але програє. Працює радником, а пізніше керівником апарату Закарпатської облдержадміністрації за головування того ж Віктора Балоги. З достовірних джерел відомо про їх родинні зв’язки.

Факт п’ятий – будучи губернатором Тернопілля, обґрунтовано звинувачений у значному розкраданні коштів при подоланні наслідків паводку у Тернопільській області. У жовтні 2008р. начальник контрольно-ревізійного управління та начальник Тернопільського обласного управління МВС надали документи, які свідчили про розкрадання губернатором значних коштів, зокрема закупівлі помп для відкачки води за вдвічі вищими цінами. Обласна рада за це виразила недовіру Чижмарю як голові ОДА.

БЮТівець Сергій Соболєв у 2009р. звинуватив Чижмаря у розкраданні грошей. Чижмарь подав до суду і програв. Тобто суд визнав правоту звинувачень щодо зловживань грошима для ліквідації наслідків паводку.

Зараз справа не має ходу, що, безперечно, відбувалося б, якби Чижмарь був реально опозиційним кандидатом.

Факт шостий – Борщівський штаб Чижмаря очолює колишній голова райдержадміністрації Іван Чепесюк, після того як просидів близько півроку в СІЗО за хабар у майже 250 тис. грн.

Факт сьомий – через партію «Пора» Чижмарь пов’язаний з Владиславом Каськівим, який наразі працює в команді президента Януковича. Владислав родом з Мельниці і разом з Чижмарем були в керівництві партії «Пора».

Факт восьмий – як депутат Тернопільської облради Чижмарь до початку виборів у 2011 році жодного разу не з’являвся на сесію ради. Проігнорувавши весь 2011 рік почав ходити на сесії напередодні початку виборів (5 липня і 16 серпня 2012р).

Лише побіжний аналіз фактів біографії Юрія Чижмаря переконливо доводить не лише його зв’язок з нинішньою владою, а й мотиви отримання депутатського мандату. Оскільки без недоторканості бурхлива діяльність Юрія Васильовича стане предметом цікавості правоохоронних органів і матиме цілком реальні наслідки для кандидата.

            

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.