Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Щотижневик «Іменем Закону» спільно з газетами «Народна армія» та «Прикордонник України» проводять Всеукраїнський конкурс «Красуня в погонах – 2012» серед жінок-працівниць Міністерства внутрішніх справ, Міністерства оборони та Державної прикордонної служби України.
Конкурс «Красуня в погонах – 2012» проходитиме у два етапи. Перший – конкурс фотокарток (липень – листопад 2012 року). Другий – із професійної майстерності (змагання фіналісток конкурсу зі стрільби з пістолета, водіння автомобіля, плавання) – грудень 2012 року.
Фото конкурсанток, які надходитимуть на адресу редакції, попередньо відбиратиме журі. Найкращі з них будуть надруковані на шпальтах газет «Іменем Закону», «Народна армія», «Прикордонник України». За підсумками кожного місяця конкурсу обиратиметься учасниця фінальної частини.
Що в лавах тернопільської міліції служать не лише відважні, а й красиві, вирішили довести співробітниці служби дільничних інспекторів. Наталя Дорош, Оксана Романів, Наталя Цимбала, Мирослава Черняк та Олександра Лук‘янська вирішили взяти участь у конкурсі краси. Дівчата уже надіслали свої фотокартки до редакції щотижневика «Іменем Закону» та очікують рішення суддів. Зізнаються, надто перейматися перемогою немає часу, адже весь час забирає робота, проте дуже сподіваються потрапити у фінал змагань, а там вистачить і вмінь, і знань, і сили, і наснаги довести, що тернопільська земля багата талановитими і красивими людьми. Зичимо дівчатам перемоги. Переглянути світлини красунь у міліцейській формі можна тут

 

 
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.