Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Пожежу на покрівлі, яка трапилася днями в ресторан “Ковчег” оперативно погасили. Вже через кілька годин заклад продовжив працювати у звичному режимі.

- У “Ковчезі” пожежа! – повідомив телефоном 20 вересня у редакцію читач, який назвався Сергієм. – Проїжджав повз, там диму купа. Люди на вулицю вийшли.

В управлінні МНС підтвердили, що отримали виклик у пивну ресторацію “Ковчег”. Приблизно о 14.15 кореспондент “20 хвилин” вже була біля цього закладу. Якраз прибула і пожежна машина. На подвір’ї метушилися працівники ресторації та рятувальники. Збоку за всім спостерігали близько десятка людей. Епіцентр займання, як помітила кореспондент, був на покрівлі. Адже клуби диму здіймалися саме звідти з правої сторони споруди.

Що саме зайнялося у дерев’яній ресторації, ніхто з присутніх на подвір’ї не знав. Згодом кілька пожежників вибралися на дах і почали зривати частину покриття. В середину нікого не впускали, окрім персоналу.

Вже приблизно через 40 хвилин рятувальники ліквідували займання, постраждалих у цій пожежі не було.

- На місці пожежі працювало одне пожежно-рятувальне відділення – це одна автоцистерна і четверо рятувальників, – повідомив начальник центру пропаганди управління МНС в області Ігор Невінський. – Пожежу ліквідували дуже оперативно. У ресторації одразу спрацювала пожежна сигналізація, наші працівники швидко прибули на місце і не дали вогню розповсюдитися.

Адже наслідки могли бути набагато страшніші, продовжує пан Невінський. У закладі всі меблі дерев’яні, тай сама ресторація оздоблена деревом. Як повідомили в обласному управлінні Держтехногенбезпеки, суму збитків та причини виникнення пожежі наразі з’ясовують.

Серйозних збитків пожежа “Ковчегові” не завдала, повідомив засновник ресторації Михайло Гросуляк. Вже через кілька годин після пожежі 20 вересня заклад продовжив роботу у звичному режимі.

- “Ковчег” всередині зовсім не постраждав, епіцентр пожежі був на даху, ймовірно займання сталося від комина, – каже ресторатор. – Тому під час ліквідації пожежі частково пошкодився дах та сонячні батареї. За її допомогою нагрівали воду. Доведеться перейти на електричне нагрівання.

До речі, у “Ковчезі” живуть різні тваринки – морські свинки, кролики, шиншили та папуги. Ніхто з них від диму не постраждав, пише 20 хвилин

        

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.