Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

22 вересня міський голова Тернополя Сергій Надал урочисто відкрив нову тролейбусну лінію довкола мікрорайону «Аляска». Освятив лінію Святійший Патріарх Філарет. Відтепер близько 50 тисяч жителів найбільш густонаселенного мікрарайону Тернополя зможуть користуватися екологічно чистим пасажирським транспортом.

Як розповів директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх, нова тролейбусна лінія була зведена силами працівників підприємства за менш, як за рік часу. Дана лінія, за словами пана Андрія, була в пріоритетах міського голови Тернополя, адже у цьому мікрорайоні великий пасажиропотік, у тому числі і пільгових категорій, яким було складно дістатися до центральної частини міста. Відтепер цю проблему буде вирішено. На новому маршруті «Л. Курбаса - Ринок» буде працювати 6 одиниць транспорту, які їздитимуть з інтервалом руху в 8-10 хвилин. Зокрема, залучатимуться два тролейбуси моделі «Skoda 15Tr», які нещодавно придбані в Чехії, і три – які вже замовлені і прибудуть до Тернополя в найближчих два тижні.

Про це повідомляє сайт Тернопільської міськради.

І знову ж таки, в продовження теми, яку ТТ підняв у статті Чим ближче вибори — тим більше пафосу і “ворожнечі” серед тернопільських політиків..., про те, що під час цього заходу був присутній ще й голова Тернопільської облради Олексій Кайда, кандидат в нардепи від Тернополя, свободівець, побратим Надала — на сайті мерії навіть НЕ ЗГАДАНО!? (фото 3)

А прес-службу мерії, підкреслимо, очолює віддана свободівка, Катерина Калуш, яка була свого часу і прес-секретарем ТОО ВО “Свобода”!?

Інше питання — чого туди прийшов цей політик?

Ну, зрозуміло, щоб зайвий раз “засвітитися” перед електоратом, адже наперед було відомо, що цю подію не оминуть своєю увагою ані місцеві ЗМІ, ані городяни. Вибори ж бо, тож про себе нагадувати треба, навіть якщо до події й стосунку жодного не маєш (фото 2).

Нагадаємо, у вересні минулого року у Тернополі на прокладання нової лінії для тролейбусів з міського бюджету, підкреслюєм — міського бюджету, виділили 930 тис. грн.

А вже в червні поточного року для поповнення статутного фонду КП «Тернопільелектротранс» виконавчий комітет Тернопільської міської ради виділив 1,5 млн. грн. Як зазначив тоді міський голова Тернополя, ці кошти буде потрачено на добудову нової тролейбусної лінії довкола мікрорайону «Аляска».

Як бачимо, кошти на лінію, і це нормально, оскільки вона буде на балансі й на обслуговуванні комунального підприємства міста Тернопіль, виділялися міськрадою.

Тож зважаючи на це, логічніше було б якби стрічку разом з Надалом, Мастюхом і Патріархом перерізали хоч вся фракція ВО “Свобода” у міськраді, бо вони за виділення коштів голосували, а не голова облради.

Але, нагадаємо, вибори тривають...

І якщо Кайда “попросив” Надала "дозволити" йому взяти в цьому відкритті участь, щоб нагадати про себе тернополянам навіть таким, дотичним чином,  при цьому ще й поспілкувавшись з Патріархом Філаретом, мер Тернополя, звісно, не зміг відмовити своєму побратимові (певно, тому їм обом і смішно з цього - фото 1).

Поки що...

Ну ж не міліціонер-Максимов чи комуніст-Паразінський мав поруч з Надалом стояти і “світитися” перед електоратом? Хоча вони також, як і десяток інших, кандидати в нардепи від Тернополя...

Тернопільський тиждень

              

 

Коментарі  

 
-1 #4 Оксана 18.10.2012 08:46
підтримую Дениса!!!!!!!!! Кайда повинен стати депутатом, він гідний цього!!!!
Цитувати
 
 
-3 #3 Денис 24.09.2012 19:16
Кайда все одно стане народним депутатом!
Цитувати
 
 
+1 #2 Оксана 24.09.2012 13:52
вибір тернополян - Ратушняк http://ratushniak.te.ua/
Цитувати
 
 
-2 #1 Остап 23.09.2012 17:28
влада працює на задоволення потреб громадян. це справедливо!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.