Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Те, що Ви, шановні читачі, прочитаєте, сказав Василь Лило, гендиректор фірми "Тернопільбуд", один з найзаможніших людей Тернопільщини, про що й написав Електорат.

Наша іронія в тому, що саме очолювана паном Олійником структура видає певні дозвола таким бізнесменам, як Лило...

"Юрія Олійника я знаю вже близько двадцяти років. А краще, глибше зрозумів його як людину, висококласного спеціаліста, коли Юрій Володимирович очолив інспекцію Держархбудконтролю в області. Це були часи, коли в державі змінювалося законодавство, що стосується будівництва. Відповідно до закону приймали нормативні документи. На той час з боку будівельників до Держархбудконтролю України, профільного міністерства було дуже багато запитань. Адже ми хотіли працювати в правовому полі й не порушувати законодавство. А його особливості нам тоді непросто було зрозуміти.

Треба дати належне Юрію Олійнику, який у цей час не ставив перед працівниками інспекції, як контролюючого органа, завдання покарати будівельників за ті чи інші помилки, а надавав консультації, проводив наради, роз’яснював. Тоді я зрозумів, що він — не тільки спеціаліст високого рівня, а й порядна, високоморальна людина.

Пригадую, як ми вперше спілкувалися з ним з приводу нових положень у законодавстві. Відверто скажу, я був вражений, наскільки він уважно стежить за змініми в сфері містобудування. Я тоді наполегливо доводив, щя правий в одному з питань. З’ясувалося — помилявся. Юрій Володимирович підняв документи й каже: «Ви маєте в руках закон 2009 року, а не 2011—го, де були внесені зміни». Довелося погодитись — мої юристи «пропустили» ці зміни й ми змушені були допрацювати документи.

Всі питання, які в нас були спірні, ми вирішували з огляду на приведення будівництва в законне русло. Ніколи не було такого, щоб Олійник, як начальник контролюючого органу в будівництві, ставив собі за ціль штрафувати й зупинити будівництво. Він завжди з розумінням ставиться до нашої галузі, бо пройшов шлях від робітника до начальника й кожного може зрозуміти. За це будівельники йому вдячні.

У Юрія Олійника є великий досвід роботи в міністерстві, управлінні капітального будівництва в області. Для Тернопілля було б дуже добре, якби він цей досвід і свої знання застосував на благо нашого краю, Тернополя. Проаналізувавши його програму, виступи перед громадою Тернополя, я зробив висновки, що він має чіткий план дій, щоб наше місто було кращим, щоб наша область розвивалася.

Ми можемо багато говорити про велику політику, зміну законів у масштабах держави, до яких долучаються народні обранці. Але, на моє глибоке переконання, депутат Верховної Ради, який балотується від мажоритарного округу, повинен працювати на громаду, яка його вибрала своїм представником у парламенті. Він повинен наполегливо лобіювати інтереси громади, залучати кошти сюди, в Тернопіль, в область, щоб ми мали можливість працювати, щоб у нас була перспектива. Зробити це зможе з повною віддачею тільки патріот нашого міста, який вболіває за його майбутнє. Я знаю, що Юрій Олійник — такий патріот. Важливо й те, що, окрім патріотичного виховання, Юрій Олійник має твердий характер і волю. Він — стійкий, наполегливий, вміє переконати, особливо, коли це стосується розбудови Тернополя. Я з досвіду своєї співпраці з ним бачу, якщо він береться за якусь роботу, то ніколи на півдорозі її не залишає — завжди доводить до логічного завершення. Такі депутати у Верховній Раді, як Юрій Олійник, потрібні Тернополю!

   alt   

Коментарі  

 
+2 #2 Анион 27.09.2012 19:11
ось тут Павло на стопудово вірно підмітив:)
Цитувати
 
 
+3 #1 Павло Федик 27.09.2012 17:32
Треба здати будинковий комплекс і не те розкажеш...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.