Нове на сайті:
СБУ викрила і продемонструвала ще одне"обличчя колаборціонізму" (фото) На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У День людей похилого віку та День ветеранів у сесійній залі міськради презентували проект «Соціальна картка знижок». Мета проекту - доступність ліків для соціально-незахищених верств населення. Для цього виготовлено та буде розповсюджено 6700 карток, які дозволять придбати ліки на 12% доступніше. Щоб уникнути зловживань карткою, розповсюджуватись вони будуть через управління соціальної політики міської ради згідно списку.

Завдяки реалізації спільного проекту організатори сподіваються, що інваліди, пенсіонери та інші категорії соціально-незахищених верств тернополян матимуть змогу купувати необхідні ліки за значно дешевшими цінами.

 «В Україні День людей похилого віку – це дата, якою ми вшановуємо наших попередників - тих, хто дав нам життя, здобув для нас Незалежність, розвивав країну, тобто творив наше сьогодення. Адже саме наші діди та батьки, не шкодуючи сил, боролися за те, щоб над нами сьогодні було мирне небо, щоб ми жили у вільній правовій державі. Велика шана і низький уклін сьогодні людям старшого покоління – в якого ми вчимося і перед яким схиляємо голови.

Бажаю вам перш за все здоров’я, Божої ласки та миру в душі. Нехай тішать діти, веселять онуки, поважають та розуміють люди. Бажаю, щоб ваш життєвий досвід виховав гідне молоде покоління, щоб до ваших порад прислухалися, вашу думку враховували та поважали. Рясних Вам божих благословінь!», - зазначив міський голова Сергій Надал.

Під час урочистостей ветерани отримали грамоти міськради, грошову винагороду у розмірі 200 грн. та Соціальну картку знижок.

Електронними соціальними картками забезпечать наступні пільгові категорії осіб:

  1. діти – інваліди до 18 років – 772 чол.;
  2. інваліди з дитинства після 18 років -1415 чол.;
  3. учасники ОУН-УПА – 89 чол.;
  4. інваліди війни – 699 чол.;
  5. учасники бойових дій – 1199 чол.;
  6. постраждалі внаслідок чорнобильської катастрофи – 1267 чол.;
  7. інваліди праці 1 групи – 616 чол.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.