Нове на сайті:
"Тернопільводоканал" отримав "на халяву" корисного обладнання на мільйони гривень Всі пільги на проїзд залишаються: у Тернополі змінюється тариф на транспорт, який не буде більший, ніж в містах Західної України З 1 серпня у Тернополі подорожчає проїзд в громадському транспорті Чому робота Тернопільської міської комісії по отриманню відстрочки дуже важлива Повістки поштою можуть бути виключно від ТЦК СП «Тернопільелектротранс» вбивають нові урядові тарифи на електроенергію для бізнесу Івано-Франківськ: Чому українці платять влітку за прибирання снігу та за тепло Від Тернопільської міської ради передаємо на фронт нову партію дронів, тепловізорів та камеру - Сергій Надал На Тернопільщині директора лікарні то звільняють, то поновляють Передали на передову Тернопільському 35-му батальйону нову партію ударних fpv-дронів та розвідувальних квадрокоптерів Маvic - Сергій Надал Перевізники у Тернополі вимагають підвищити плату за проїзд у громадському транспорті, - яка реакція мерії Обмеження для транспорту в Тернополі Сергій Надал на передовій нагородив наших захисників з територіальної оборони Тернополя В Івано-Франківську на 50% подорожчав проїзд у громадському транспорті Повістки виписують лише службовці ТЦК і СП, а не мер чи обласна та міська ради

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У січні та на початку лютого хвиля розбійних нападів на аптечні заклади прокотилася обласним центром. Потерпіли здебільшого ті торгові заклади, що знаходяться на околиці міста.

Восьмого лютого, до аптеки, що по вулиці Романа Купчинського, близько восьмої години вечора зайшов клієнт. Провізор нерозбірливо почула який саме медичний препарат потрібен чоловікові, адже той на ходу став натягати на обличчя шапку з прорізами. Ніж, який вийняв нападник, мав слугувати переконливим аргументом, аби перелякана продавець відкрила касу і віддала гроші, проте зловмисникові перегородив дорогу оперативник. Зметикувавши, що потрапив у пастку, лиходій кинувся втікати, та міліціонер встиг застосувати сльозогінний газ. Вже на вулиці на допомогу оперативникові кинулися колеги, які були поблизу. Нападника затримали.

Як розповів начальник обласного управління міліції Федір Бортняк , звернення від потерпілих стали надходити на початку січня. Коли за фактом розбійного нападу була порушена перша кримінальна справа, оперативники й не припускали, що матимуть справу з серійним злочинцем. Але вже за декілька днів, аналогічний злочин повторився. Опитуючи потерпілих, та, проводячи інші оперативно-пошукові заходи, правоохоронці дізнавалися деталі злочинної діяльності невідомого зловмисника. З’ясувалося, об’єктами збагачення зловмисник обирав аптечні торгові заклади, що знаходяться якнайдалі від центру міста, діяв сам, для погроз використовував або пістолет, або ніж. Цікавою виявилася ще одна деталь – зловмисник стежив за приміщенням аптек і заходив туди тільки тоді, коли не було покупців. З порогу запитував провізора про лікарство, яким наші фармацевтичні заклади не торгують, і одразу ж, на ходу, аби спантеличити потерпілих, натягував на обличчя маску та демонстрував зброю. Така тактика злочинних дій спрацьовувала бездоганно – шок був гарантований і працівники аптеки не те, що не були готовими чинити опір, чи кликати на допомогу, а й до кінця не усвідомлювали, що ж відбувається. 

Над розкриттям резонансних злочинів, як повідомляє ВЗГ УМВС в Тернопільській області, працювали не тільки оперативники міського відділу міліції, а й розшуківці обласного управління. І результат не забарився. Затриманого нападника арештували.Його зізнань у скоєних злочинах вистачить на чималий термін ув’язнення.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.