Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У січні та на початку лютого хвиля розбійних нападів на аптечні заклади прокотилася обласним центром. Потерпіли здебільшого ті торгові заклади, що знаходяться на околиці міста.

Восьмого лютого, до аптеки, що по вулиці Романа Купчинського, близько восьмої години вечора зайшов клієнт. Провізор нерозбірливо почула який саме медичний препарат потрібен чоловікові, адже той на ходу став натягати на обличчя шапку з прорізами. Ніж, який вийняв нападник, мав слугувати переконливим аргументом, аби перелякана продавець відкрила касу і віддала гроші, проте зловмисникові перегородив дорогу оперативник. Зметикувавши, що потрапив у пастку, лиходій кинувся втікати, та міліціонер встиг застосувати сльозогінний газ. Вже на вулиці на допомогу оперативникові кинулися колеги, які були поблизу. Нападника затримали.

Як розповів начальник обласного управління міліції Федір Бортняк , звернення від потерпілих стали надходити на початку січня. Коли за фактом розбійного нападу була порушена перша кримінальна справа, оперативники й не припускали, що матимуть справу з серійним злочинцем. Але вже за декілька днів, аналогічний злочин повторився. Опитуючи потерпілих, та, проводячи інші оперативно-пошукові заходи, правоохоронці дізнавалися деталі злочинної діяльності невідомого зловмисника. З’ясувалося, об’єктами збагачення зловмисник обирав аптечні торгові заклади, що знаходяться якнайдалі від центру міста, діяв сам, для погроз використовував або пістолет, або ніж. Цікавою виявилася ще одна деталь – зловмисник стежив за приміщенням аптек і заходив туди тільки тоді, коли не було покупців. З порогу запитував провізора про лікарство, яким наші фармацевтичні заклади не торгують, і одразу ж, на ходу, аби спантеличити потерпілих, натягував на обличчя маску та демонстрував зброю. Така тактика злочинних дій спрацьовувала бездоганно – шок був гарантований і працівники аптеки не те, що не були готовими чинити опір, чи кликати на допомогу, а й до кінця не усвідомлювали, що ж відбувається. 

Над розкриттям резонансних злочинів, як повідомляє ВЗГ УМВС в Тернопільській області, працювали не тільки оперативники міського відділу міліції, а й розшуківці обласного управління. І результат не забарився. Затриманого нападника арештували.Його зізнань у скоєних злочинах вистачить на чималий термін ув’язнення.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.