Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Якщо вірити статистиці, то 9,5% електорату основних політичних партій та об’єднань інфіковані смертельно небезпечними хворобами та можуть не дожити до виборів президента України 2015 року, на які роблять величезні ставки всі без винятку політичні сили.

Як же сталося, що така можливість “попіаритись” пройшла повз основних політтехнологів країни? І чому політики, які розглядають людей через лупу під назвою “електорат”, не помітили слона? Хіба що лінивий не знає, що всі міжнародні дослідження кричать про одне – в Україні триває вимирання нації, і однією з основних причин цього є швидкий розвиток трьох основних епідемій – гепатиту, туберкульозу та СНІДу, які щодня забирають життя 209 українців. І ця цифра стрімко зростає.

Це люди, чиє життя на 100% залежить від політичної волі – купувати медикаменти чи ні, рятувати хворих та зупинити епідемії, чи зробити щось показове – як от роздати продуктові пакети чи тонометри збіднілим українцям.  Понад 10 років більше 200 громадських організацій борсаються, щоб зрушити роботу для подолання трьох епідемій з мертвої точки. Але без допомоги держави зробити це неможливо.

Досі жоден політик не сказав, що в нас системно занижується офіційна статистика по цих хворобах, що ліків не вистачає для забезпечення навіть мінімальної потреби, що люди стоять у живих чергах, сподіваючись, що хтось помре, і тоді, можливо, в нього з’явиться шанс вижити, отримавши ліки свого попередника.  А поки люди в чергах – вони продовжують інфікувати інших, адже цим хворобам може піддатися кожен…
“Лікарі без кордонів” констатують: в Україні лише 13,4% людей, що живуть з ВІЛ і потребують лікування, дійсно отримують його. Держава забезпечує лікуванням від мультирезистентного (найстрашнішого) туберкульозу лише 38% українців.

Гепатит лікують за державний кошт 0 (!) українців дорослого віку. І це в той час, коли по кожній із хвороб розроблена ціла загальнонаціональна чи державна програма. Розроблена, але не затверджена. Або затверджена, але “кастрована”.

Майже кожен десятий українець мріє сьогодні просто вижити. Не “покращити” своє життя, а зберегти його. Усе, що люди хочуть “зупинити” сьогодні – це відлік часу, який їм лишилось прожити.  І ми не говоримо про поодинокі випадки – це мільйони, мільйони виборців, які б могли дати прохідні голоси до парламенту навіть “Партії імені Пупкіна енд бразерс”, якби та пообіцяла, що забезпечить ліками людей хворих на СНІД, туберкульоз та гепатит вчасно. Адже це сьогодні понад 4 мільйони українців, які підуть завтра на вибори.

Якщо ж рахувати їх сім’ї – отримаємо понад 12 мільйонів людей, які готові будуть голосувати за життя – своє та своїх близьких. Це 26% українців! І повірте, панове, не за гречку і не за велосипеди рушать громадяни віддавати свої голоси.  Хоча б одне гасло, на кшталт “Забезпечимо мільярд гривень у бюджеті наступного року на лікування СНІДу, туберкульозу та гепатиту. Ми вам допоможемо!” був би значно доречнішим у цьогорічних передвиборчих перегонах, повідомляєУкраїнська правда“.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.