Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

"Батьківщина"оприлюднила повний список кандидатів, яких зняла з виборів на користь "Удару". Таке рішення було ухвалено на з"їзді "Батьківщини", повідомляють джерела Української правди.

Слід відзначити, що серед 27 людей, яких зняла ОО «Батьківщина», немає кандидатів від Тернопільщини – свободівців Кайди і Головка, представників «Батьківщини» Апостола і Бойко, а також «заукраїнця» Стойко. Вони й далі будуть змагатися за мандат.

Раніше повідомлялося, що УДАР також вирішив не знімаати своїх представників на Тернопільщині - Ваврика, Ломаковича, Максимова і Люшняка. Так що вся "заруба" між ними попереду...

Коментарі  

 
+10 #3 Виборець 16.10.2012 10:06
Кайда ніколи не переможе.
Цитувати
 
 
+12 #2 Виборець 16.10.2012 09:59
Геть Кайду з Тернопільщщини! ПР-вський запроданець. Він незнає що робиться в обласній раді! Працівники які обслуговують обласну раду не отримуть по 3 місяці заробітну плату. Горе керівник то хто за нього проголосує. Людина яка приїхала на Тернопільщину заради збагачення. Віддайте людям заробітнк плату НЕГІДНИК.
Цитувати
 
 
-13 #1 Олекса 15.10.2012 22:06
Кайда переможе. перемоги почнуться з Тернополя
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.