Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

17 жовтня - останній день, коли можна оприлюднювати результати передвиборчих досліджень та опитувань, повідомляє TV4. Така вимога міститься в законі про вибори народних депутатів. Це цьогорічне нововведення. Соціологи незадоволені такою забороною, кажуть, якщо десять днів, впродовж яких вони мовчатимуть, рейтинги політичних сил можуть сильно змінитися. Сьогодні ж у Тернопільському прес-клубі реформ місцевим жірналістам громадська організація "Спілка консультантів "Експерт-група" оприлюднила результати опитування тернополян, досліджували електоральні симпатії людей напередодні виборів.

В межах дослідження корупційних дій в органах влади Тернополя громадська організація "Спілка консультантів "Експерт-група" опитала тернополян про електоральні симпатії людей напередодні виборів. Респонденти відповідали на запитання: якби вибори до Верховної ради  відбулись зараз, то за якого з кандидатів- мажоритаників ви б проголосували? Результати оприлюднили сьогодні.
- Не знаю, наскільки вони будуть сприйняті середовищем, але на наш погляд вони є наступні: Тарас Пастух - 25,1%, Олексій Кайда - 24,8, Віталій Максимов - 11,9, Михайло Ратушняк - 8,1%, Юрій Олійник - 2,1%. Всі решта кандидати - менше 2%, - розказав експерт ГО "Спілка консультантів "Експерт-група" Андріян Фітьо.
Крім цього тернополян запитували про вподобання щодо політичної сили. Всеукраїнське об"єднання "Свобода" отримало 22,7% голосів, Всеукраїнське об"єднання "Батьківщина" - 15,6%, УДАР - 13,1%, Наша Україна - 10,8% голосів виборців, "Україна Вперед" - 3,1%. Решта політичних сил, відповідно до опитування отримали менше 1% голосів. Опитування методом інтерв'ю проводила громадська організація "Спілка консультантів "Експерт-груп" з 11 до 14 жовтня у Тернополі на замовлення громадської організації "Народний антикорупційний нагляд". Вибірка - 580 респондентів, похибка дослідження - не більше 2,2%. Відповідні опитування можна оприлюднювати тільки до 18 жовтня, так передбачає закон про вибори народних депутатів.
- Обмеження законодавством щодо оприлюднення тих чи інших соціологічних опитувань, рейтингів є черговим кроком щодо обмеження права наших виборців на інформацію, керуючись нібито правильною ціллю не дати впливу соціології на вибір тим самим поставили під загрозу отримання тої чи іншої інформації, - каже представники коаліції “За прозорі вибори” Володимир Ханас.

 

 

Коментарі  

 
+7 #1 Борець за тверезість 17.10.2012 12:15
І сміх і гріх. Де він взявся цей Пастух. Він думає що опитування купив за пиво. Джоджика проект, який обікрав Тернопіль і тепер насміхається над Тернополянами. А скільки заплатили за опитування?
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.