Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Слідчі Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ розслідують кримінальну справу, порушену проти уродженця Львівщини за вчинення крадіжок з квартир. 34-річний чоловік, видаючи себе за співробітника пенсійного фонду, обікрав п’ятьох тернопільських пенсіонерів.
Як повідомив начальник міської міліції Олександр Хілюк, у цій справі фігурує ще одна особа, проте міліціонери допоки встановлюють її, а от головному «герою» злодійського дуету покарання не уникнути – сьогодні він перебуває під арештом і йому уже висунуті обвинувачення. Більше того, підозрюваний має проблеми із Законом не лише на Тернопіллі. В одному з львівських судів слухається кримінальна справа, порушена за аналогічні злочини. 
Чисельні застереження, попередження про те, що орудують злодії і шахраї, котрі, видаючи себе за працівників соціальних служб, проникають до помешкань літніх людей і чинять крадіжки, здається, перестають діяти, коли старенькі чують про надбавку до пенсії. Принаймні, у цьому переконалися п’ятеро тернопільських пенсіонерів.
Зі слів потерпілих, до них приходили двоє – чоловік та жінка. Перепитавши, чи старенькі вдома самі, незнайомці представлялися співробітниками пенсійного фонду. А далі – риторичне запитання, що якнайширше відчиняло перед незнайомцями двері чужих помешкань: «Ви отримали доплату до пенсії?»
Звичайно, що усі потерпілі й чути не чули про понад шістсот гривень доплати, але чому б не отримати те, що їм належить. Незнайомців кликали до хати, вгощали чаєм, і сідали за написання заяви. Саме в цей момент чоловік просився до вбиральні. Звісно, ніхто відмовити не міг. Але й ніхто не здогадався піти слідом за ним. Як згодом встановлять правоохоронці, коли спільниця морочила голову літнім людям паперовими справами, зловмисник нишпорив по сховках у пошуку грошей. Бувало, знаходив, а траплялося, що ні. Тоді зловмисники переходили до плану «Б», який полягав у тому, що жертва мала дати їм решту. Потерпілі, нічого не підозрюючи, кидалися до своїх заощаджень, а зловмисник добре пильнував куди саме. Далі мова йшла про те, що заяву треба переписати, а в зловмисника у цей час починалися проблеми з травленням, і він знову йшов до вбиральні.
У результаті таких «виїзних гастролей», влаштованих львів’янином та його спільницею, п’ятеро тернополян втратили майже п'ятнадцять тисяч гривень.

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.