Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликає громаду уважніше придивитися до дій депутатів від "УДАРу" та списку тих, кого веде партія до Верховної Ради.

Про це він заявив у суботу в Луцьку, повідомляє прес-служба Волинської облорганізації ВО "Свобода".

"Фракція "УДАРу" в Київській облраді входить до складу більшості на чолі з Партією регіонів. Вона у повному складі голосувала за обрання головою Київської облради члена Партії регіонів Олександра Сталінолєновича Качного. То скажіть, як наприклад, голосуватиме у парламенті керівник фракції "УДАРу" у Київській облраді Артур Палатний, особистий друг Віталія Кличка?" - запитав Тягнибок.

Також лідер ВО "Свобода" зазначив, що у списку "УДАРу" є чимало одіозних фігур, які є відвертими українофобами.

"За спиною Кличка до парламенту хоче пробратися депутат Верховної Ради Криму Сергій Куніцин, який відверто виступає за державний статус російської мови. Під номером 17 в "УДАРі" значиться Едуард Гурвіц – екс-мер Одеси, який особисто відкривав пам’ятник одному з найлютіших ворогів України – Катерині ІІ. А під 39-им місцем в "УДАРі"заховався Михайло Фабрін – представник "Русского єдінства". То кого ж підтримуватимуть ці діячі у Верховній Раді? Чи будуть вони, приміром, виступати проти Ківалова і Колесніченка?", - сказав Тягнибок.

При цьому він зазначив, що поважає Віталія Кличка як спортсмена і пишається його перемогами, однак наголосив, що спорт і політика – це зовсім інші речі.

    

На фото: "провідні" ударівці Тернопільщини (за винятком чомусь Ломаковича), які, звісно ж, не українофоби...

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.