Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Під час опалювального сезону витрати на комунальні послуги збільшуються та фахівці зазначають, що за субсидіями звертаються все менше людей. Сім’я отримає матеріальну допомогу, якщо плата за житлово-комунальні послуги в межах норм споживання перевищує 15% спільного середньомісячного доходу. Для непрацездатних – 10 відсотків. Якщо людина проживає в однокімнатній квартирі доплату призначають незалежно від її площі, а от для власників більших квартир субсидія визначається відповідно до нормативів користування комунальними послугами.

Василь Процюк, заступник начальника Тернопільського міського центру з нарахування і виплати допомог: «Наближено до місця проживання людей ми організували всюди пункти прийому. У тому числі, в нас є пункт прийому і на Лисенка, 8».

Для заповнення заяви та декларації про доходи і майно необхідні паспорти всіх членів сім’ї, ідентифікаційні номери, трудові книжки. Підприємці зобов’язані надати довідку з подадокової адміністрації про дохід за попередні два квартали. Інспекція перевірятиме документ про розмір платежів за комунальні послуги та довідку про доходи всіх членів сім’ї за попередні шість місяців, які передують місяцю звернення за субсидіями.

Василь Процюк, заступник начальника Тернопільського міського центру з нарахування і виплати допомог: «Якщо буде зміна в квартплаті, якщо буде зміна оплати за енергоносії, будь-які люди не звертаються, це все ми перераховуємо самі».

Субсидію не нададуть людям працездатного віку, які не працювали, не навчалися і не були зареєстровані у центрі зайнятості у попередні три місяці. Змушені почекати рік на доплату і власники щойно придбаного авто, будинку та земельної ділянки. Фахівці закликають сплачувати щомісячну обов’язкову частку, адже зловживання державною допомогою припинить надходження субсидії, повідомляє ІНТБ

Василь Процюк, заступник начальника Тернопільського міського центру з нарахування і виплати допомог: «Якщо людина, отримавши вже повідомлення про надання субсидії не сплачує обов’язкову частку субсидії, її можуть припинити».

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.