Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

«Керівників 106 підприємств, які допустили заборгованість із виплати заробітної плати, було заслухано цьогоріч на засіданнях спільних комісій за участю представників податкової служби та органів місцевої влади, – повідомляє заступник голови ДПС в області Тетяна Кочин. -  Крім цього, із зазначених питань проведена індивідуальна роз’яснювальна робота із керівниками 169 організацій. За результатами вжитих заходів 235підприємств ліквідували 20,9 млн. грн. заборгованості із виплати зарплати. До бюджету додатково надійшло 3,2 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб».

Також, на цих комісіях заслухано керівників 422 підприємств, на яких заробітна плата виплачувалась у мінімальному розмірі і менше. Проведена роз’яснювальна робота з аналогічних питань по 837 організаціях області. Як наслідок - 1162 підприємства підвищили рівень виплати заробітної плати. Місцеві бюджети додатково отримали близько 1,4 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб.В органи прокуратури передано інформацію на 581 підприємство, де заробітна плата виплачувалася нижче встановленого мінімуму.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.