Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

  Наші колеги з сайту «Тернопільска липа» поспілкувалися з кандидатом в нардепи Віталієм Ломаковічем, колишнім банкіром, який має неоднозначну репутацію та й останнім часом він ще й став «зіркою» як місцевого, так і всеукраїнського інтернету. Щоправда, в своєрідному контексті «зіркою».

  Хто має бажання прочитати інтерв’ю з цим «новоспеченим» політиком (про Ломаковіча як  «політичного діяча» широкий загал дізнався тільки навесні цього року, коли він раптом «всплив» в лавах УДАРу з бажанням йти в політику і з намірами змінити життя на краще (народу, звісно, а не своє) – прим.ТТ), може це зробити тут.

  Ми ж наведемо кілька його цитат з цього інтерв’ю, які стосуються саме нашого сайту:

«Крім того, 23 жовтня мав бути ще один суд, – вже я подав позов проти фірми «Граніт» та сайту «Тернопільський тиждень» за наклеп. На жаль, суддя не з’явилась на засідання, і воно було перенесене. Я хочу в судовому порядку довести свою правоту в питанні з фірмою «Граніт». Для мене це справа принципу, незалежно від того, хто виграє на виборах і коли вони закінчаться. Я хочу добитися правди і довести людям, а в першу чергу, так званим журналістам, що вони перед тим, як друкувати неправдиві дані, мали б, як мінімум, поцікавитись про думку іншої сторони, тобто, мене, і вже після того лити бруд»

«По-перше, я не вважаю цих людей журналістами (це пан Ломаковіч про сайт «Тернопільський тиждень» - прим. ТТ). Оскільки справжні фахівці цієї справи  дбають, насамперед, про об’єктивність, достовірність інформації, яку вони подають. А по-друге, переконаний, що у конфліктній ситуації, на зразок цієї, безсильно махати кулаками потреби немає, – краще аргументовано, спокійно довести свою позицію у судовому порядку. До речі, під час судового засідання я заявлю, що сума мого позову до «Тернопільського Тижня» складатиме лише одну гривню, щоб потім не казали, що Ломакович, мовляв, є «душителем найоб’єктивнішої, найбільш незалежної і вільної тернопільської преси в світі». Отже, буде 49 999 гривень позову до фірми «Граніт» і одна гривня – до «Тернопільського тижня».

 

« …Загалом, у мене зовсім немає на меті фінансово задушити сайт, який подав інформацію від ТОВ «Граніт». Хоча, чесно кажучи, було бажання таки стягнути з них певну суму грошей і заснувати в Тернополі фонд для підтримки об’єктивної, незалежної журналістики й видавати місячні премії журналістам чи стипендії студентам, які навчаються на факультеті журналістики, аби вони ставали фаховими спеціалістами, а не «кілерами» в пресі…»

 

Ось бачите, шановні читачі, який пан Ломаковіч благородний? Сайт він фінансово душити не хотів, від нас за моральну шкоду хоче і ЗАЯВИВ про це ПУБЛІЧНО всього лишень 1 гривню. Ба більше того – він навіть мав бажання у Тернополі за наш рахунок фонд створити!? Щоб не було більше таких «кілерів» в пресі, як «Тернопільський тиждень». Немає що сказати – аплодуємо.

Та чомусь пан Ломакович забув розповітси, що у своїй позовній заяві, в якій він  насправді позивається до фірми «Граніт», до мене, як до громадянина, Віталія Гнатюка (чому? – зрозуміти не можуть навіть юристи, з якими довелося проконсультуватися з цього приводу) і окремо до, власне, сайту «Тернопільський тиждень», він першим пунктом просить суд «ЗАБОРОНИТИ відповідачам Гнатюк В.Я. та інтернет-журналу «Тернопільський тиждень» поширювати будь-яку інформацію щодо нього (Ломаковича) без погодження з ним (Ломаковичем)???

Тобто політик, а це апріорі людина публічна, вимагає в суду заборонити писати про його персону без його згоди. Нонсенс. Та діючі парламентарі, міністри і т.п. такого не вимагають від ЗМІ й схожими методами не тиснуть на пресу чи окремих журналістів. А що така вимога це прямий тиск – вам скаже будь-який юрист чи фахівець у медійній та правовій сфері.

А тут окремо взятий Ломаковіч захотів до себе унікального ставлення від окремо взятого представника ЗМІ та інтернет-порталу.

Ну що тут можна ще сказати? Краще прочитайте самі копію позовної заяви цього пана і зробіть для себе висновки про даного політика?

А наостанок запитаємо офіційно пана Віталія Ломаковича – скажіть, будь-ласка, а Ви, чи Ваші юристи, за час своєрідного «протистояння» з сайтом «Тернопільський тиждень» все чинили в рамках закону? Робили все згідно з чинним законодавством?

Ні, у нас то готова відповідь на це запитання, та все ж ми б хотіли почути спершу відповідь на це питання від Вас (тим паче, що Ви самі це просили в суду). Надсилайте її на електронні адреси сайту у вигляді офіційної відповіді або ж статті-відповіді. Залюбки надрукуємо.

Віталій Гнатюк, Тернопільський тиждень

       

      

Коментарі  

 
-1 #3 Тернополянин 13.02.2014 14:20
Якщо чесно то більшість тернопільских журналістів не кілери, а просто невдахи... Багато хто взагалі писати не вміє, а дехто пише абищо!
А Ломаковича знаю, справді чоловік не простий, але справедливий. Одним словом гроші заробляти вміє, притому при владі ніколи не був і за це респект! Паплюжте отих горе-бізнесменів, які з влади і не вилазять: Надал, Заставний, Гоч та ін!
Цитувати
 
 
+2 #2 Ярослав Vitiv 30.03.2013 11:56
То таке "кидало". Я думав він тільки у Львові прославився. А тут такі діла!
Цитувати
 
 
+5 #1 справедливо 29.10.2012 16:05
обламався цей аферист конкретно, Головко його зробив як і клименка красиво, справедливість є все ж, тепер ломаку тікати з україни треба, що він і зробит:)))
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.