Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Усі бажаючі могли попоїсти під відкритим небом.

Сьогодні у тернопільському парку ім. ШевченкавідбуваєтьсяІІІЗахідноукраїнська туристична виставка-фестиваль. Мета заходу - показати туристичну привабливість Тернопільщини та інших регіонів.

Як розповіла Gazeta.ua начальник управління туризму Тернопільської облдержадміністрації Леся Серетна, на виставку приїхало близько 300 учасників з різних куточків України. Серед них представлені туроператори, музеї, заповідники, готелі, заклади харчування, страхові компанії.

"Цього року ми вперше проводимо цей захід просто неба. Раніше завжди організовували його у торговому центрі "Подоляни". І одразу ж видно перші результати – відвідувачів значно більше. Та й кількість учасників цьогоріч збільшилася на третину. У 2010-му їх було близько двох сотень", - розповіла вона.

Скільки коштів витратили на організацію свята, в облдержадміністрації ще підраховують.

"Кожен учасник платив оргвнесок. Це чисто символічна сума – 300 гривень", - зазначила Серетна.

У рамках виставки провели і кулінарний фестиваль "Барвиста кухня". 10 ресторанів міста представили свої фірмові страви.

Директор ресторану "Галич" Галина Головецька розповіла, що на свято привезли сім різних страв.

"Вирішили потішити тернополян випічкою. Люди сумують за домашнім печивом. Маємо і пампухи, і вергуни, і медяники, і сирники. Ціни спеціально поставили по собівартості – 2-3 гривні за шматок пирога. Черги стояли такі, що довелося відкривати палатку ще до відкриття виставки", - розповіла вона.

Крім туроператорів, свої послуги пропонували і приватні підприємці. Вони продавали товари власного виробництва. Так, коваль із міста Вишнівець на Тернопільщині Андрій Бурковський безпосередньо на святі виготовляв вироби із заліза. Підкови у нього купували по 15 гривень, а троянди – по 50.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.