Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

  Під час процедури підрахунку голосів на дільничних виборчих комісіях Тернополя суттєвих порушень виявлено не було. Про це на прес-конференції у тернопільському прес-клубі повідомив представник штабу об’єднаної опозиції Тарас Юрик. Але, за його словами, після того, як за останнім виборцем зачинились двері, на деяких дільничних виборчих комісіях нашого міста, одразу почали святкувати завершення виборів.

   – Все відбувалося достатньо в принципі, як ми навіть і не сподівалися, досить добре. Хоча є і певні зауваження. По багатьох дільницях, принаймні у місті Тернополі, були зафіксовані факти, коли після закриття дільниць, масово розпочалися застілля. І близько 21.00 години по цілому ряду дільниць виявлено цілий ряд осіб в стані алкогольного сп’яніння. Для Тернополя, на мою думку, це досить негативний фактор і до наступних виборів всі політичні сили обов’язково мають на це зважити і своїх представників – членів дільничних комісії проінформувати, щоб на ці речі звертали увагу. Тому що це не годиться, – вважає Тарас Юрик.

Депутат міськради не виключає, що через це і виникли проблеми зі здачею документації в окружну виборчу комісію, повідомляє За Збручем. Тут представникам ДВК довелося цілу ніч простояти в черзі.

– Одне питання процедура безпосередньо здачі в окружну комісію. Інше – процедура підрахунку. Внаслідок цього затягнулася процедура підрахунку. І, я думаю, що це вплинуло значно, – зазначив Тарас Юрик.

До речі, переважно під дією алкоголю перебували рядові члени дільничних комісій, а не голови ДВК чи їхні заступники.

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.