Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

У Тернополі відбувся всеукраїнський туристичний форум.

20 травня з ініціативи міського голови Сергія Надала у Тернопільському національному економічному університеті відбувся всеукраїнський туристичний форум «Туризм - ефективний чинник розвитку міст». Участь у заході взяли представники органів місцевого самоврядування обласних центрів України, гості з Грузії та Польщі. Учасники форуму ознайомились з презентацією міста Тернополя та представили туристичний потенціал своїх міст.

Звертаючись до присутніх міський голова Тернополя Сергій Надал, зазначив:

«Тернопіль – це місто з давньою і цікавою історією. Сьогоднішній Тернопіль – це транспортний вузол залізничного, автомобільного та авіаційного транспорту. Тернопіль – це місто у географічному центрі Західного регіону України. При цьому відстань від Тернополя до Західного кордону України становить 220 км. Тернопіль межує з шістьма  обласними центрами, які знаходяться на відстані від 120 до 170 км від нас. Населення Тернопільської області та сусідніх областей складає 9,5 млн. осіб і саме Тернопіль є воротами до цього ринку, який активно споживає товари і послуги, а також виробляє сировину та блага, які можуть бути цікавим не лише в Україні, але і за кордоном.

Ми прагнемо стати логістичним центром туристичних послуг, постійним місцем проведення регіональних та загальнонаціональних виставок, форумів, конференцій. Ми прагнемо розвивати на базі нашого міста регіональний релігійний туризм, центр водних чемпіонатів, водо-спортивних розваг, екстремальних видів спорту, велотуризму.

Сьогодні Тернопіль – одне із найчистіших і найкрасивіших міст України. 10 % його території, а це понад 500 га площі, займає озеро і зелені парки. Екологія, благоустрій, комфортність проживання – риси нашого міста».

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.