Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Нарешті завести в обласну раду нових депутатів, скласти повноваження, обрати нового голову і працювати ще найближчих півтора роки. Такий розвиток подій голова облради Олексій Кайда вбачає для нинішньої каденції обласного парламенту.

– Згідно із рішенням Конституційного суду рада обрана до березня 2014 року терміном на п’ять років. Відповідно, наш наступний крок: заводимо депутатів, яких два роки територіальна комісія не заводить. Бо за «Свободу» не було кому поклопотатися ні в Центральній виборчій комісії, ні в судах чи в прокуратурі. Зараз у нас буде величезна фракція. Є рішення судів по всіх депутатах, які мали би зайти в обласну раду. Ми будемо вимагати виконання рішення судів, звільнення тих керівників, які досі не виконали свої посадові обов’язки, – заявив голова обласної ради.

Щоправда, Олексій Кайда також не виключає, що обрання нового очільника облради відбутися ще до введення до її складу нових депутатів. ВО «Свобода», яке має найбільшу фракцію, буде пропонувати на посаду голови знову свого представника.

– Питання керівника Тернопільської обласної ради буде вирішуватися на найвищому партійному рівні. Як це було і в 2009 році, – пояснив Олексій Кайда.

До слова, окрім Олексія Кайди, який переміг по Тернополю на виборах, обласну раду залишить ще один «свободівець» Олег Сиротюк. Останній має шанси потрапити до парламенту за партійним списком.

Також Олексій Петрович наголосив, що " ми спочатку вводимо депутатів, а тоді нормально, чесно обираємо голову обласної ради...»

  alt  

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.