Нове на сайті:
Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

   Рік, що минає, став плідним для управління муніципальної поліції міськради. Про це стало відомо з звітної доповіді начальника управління Сергія Волкова на засіданні виконкому 31 жовтня.

  В основному діяльність муніципалів у 2012 році організовувалась в напрямах боротьби зі стихійною торгівлею, попередження нанесення у невідведених місцях написів «графіті» та розміщення несанкціонованої реклами.

   Понад 12 тисяч незаконних торговців з перехрестя Живова-Шептицького спрямували на територію КП «ПМТЗ». Вживались заходи до ліквідації стихійної торгівлі і в інших районах міста, зокрема: по вул. Слівенській, Л.Українки, Руській, 15 Квітня, Г.Мазепи, Миру, Кривоноса та Чорновола. Дана робота проводилась по узгодженню з управлінням торгівлі, побуту та захисту прав споживачів.

  Крім патрулювання, працівники управління виявили 48 осіб, які здійснювали господарську діяльність без державної реєстрації. Акти надіслано в органи внутрішніх справ для притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності. Одночасно всіх осіб зобов’язано з’явитись в управління торгівлі та захисту прав споживачів Тернопільської міської ради для оформлення реєстраційних документів. Загалом оформлено 25 протоколів за порушення правил торгівлі ( ст. 155 КУпАП).

«Управлінням муніципальної поліції вживались також заходи по попередженню виникнення у невідведених місцях написів «графіті». Робота базувалась в напрямках обміну інформації відносно «графітчиків» з міліцією, винесенні приписів про усунення написів «графіті» на фасадах будівель їх власникам та орендарям, підприємствам, обслуговуючим житловий фонд міста, проведенні індивідуально-профілактичної роботи з «графітчиками». Суворий контроль міського голови за ходом даної роботи значно активізував її в порівнянні з минулими роками», - зазначив начальник управління муніципальної поліції Сергій Волков.

В поточному році працівниками ТМВ УМВСУ в Тернопільській області затримано за нанесення написів «графіті» на фасадах будівель та споруд 15 осіб, в тому числі 2-ох осіб по інформації управління муніципальної поліції. Управлінням муніципальної поліції винесено 78 приписів на усунення наслідків порушення. За невиконання приписів складено 9 адміністративних протоколів за ст.152 КпАПУ. Як пояснюють самі муніципали, Враховуючи організований характер угрупувань «графітчиків», дана робота потребує більших зусиль і часу.

За звітний період за порушення Правил розповсюдження та розміщення реклами, виписано 156 попереджень, розповсюджувачам зовнішньої реклами. За минулий рік таких попереджень було складено лише 28.

Працівники управління прийняли участь в демонтажі 17 самовільно встановлених рекламних засобів.

Відповідно до Положення про управління муніципальної поліції вживались заходи по виявленню підприємців, які порушують законодавство в сфері торгівлі алкогольними напоями.

За звітний період проведено 20 рейдів по виявленню фактів незаконної торгівлі спиртними напоями в нічний час, відпуску алкоголю неповнолітнім. Відносно порушників оформлено 26 адміністративних протоколи за ст.156 КпАПУ.

До документування порушень, відповідно до розпорядження міського голови «Про залучення молодіжних організацій м. Тернополя до виявлення та профілактики порушень торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами» залучались члени молодіжних організацій міста. Активну участь в даній роботі приймали члени ГМФ «Охорона порядку». В правоохоронні органи направлено інформації на 3-х злісних порушників законодавства в сфері торгівлі алкогольними напоями за продаж спиртних напоїв в нічний час. В 2012 р. виявлено 6 фактів продажу пива в парках м. Тернополя, по рішенню виконкому палатки порушників демонтовано.

За порушення в галузі житлових прав громадян, житлово-комунального господарства та благоустрою працівниками управління оформлено 293 адміністративних протоколи зокрема:

- 266 протоколів за порушення Правил благоустрою м. Тернополя (ст.152 КУпАП);

- 23 протоколи за порушення правил користування жилими будинками і жилими приміщеннями (ст.150 КУпАП);

- 4 протоколи за порушення правил тримання собак (ст.154 КУпАП);

Всього за звітний період 2012 року оформлено 353 адміністративних протоколи. За адміністративними матеріалами управління муніципальної поліції адмінкомісією на правопорушників накладено стягнень у вигляді штрафів на суму 102 тис.грн.

Станом на 03.10.2012 року всього сплачено штрафів на суму 64 568 грн.

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.