Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

З приходом нового прокурора Тернопільської області, уродженця Черкащини Геннадія Мовчана, в обласній прокуратурі сталися масові зачистки, яких не було останніх 20 років. Новий очільник обласної прокуратури поміняв двох з трьох своїх заступників.

З 20 квітня 1992 року на посаді першого заступника прокурора Тернопільської області перебував Микола Люшненко. Здавалося, «вічний» перший заступник пережив багатьох прокурорів Тернопільщини, але, очевидно, чимось не догодив Мовчану, натомість і привід для звільнення знайшовся – Люшненко вже давно мав піти на пенсію. Разом з Миколою Олександровичем у немилість до обласного прокурора потрапив ще один його заступник і одночасно начальник управління нагляду за додержанням законів органами, які проводять оперативно-розшукову діяльність, дізнання та досудове слідство, старий радник юстиції Григорій Гулевський. Накази по обох заступниках, за інформацією «Номер один», уже підписано Генпрокурором України Віктором Пшонкою. Також з достовірних джерел нашому виданню стало відомо, що пішов з займаної посади головний прокурорський кадровик. На цьому кадрові зміни, як повідомило джерело «Номер один», не завершені. Це тільки початок масових зачисток як у самій обласній прокуратурі, так і в її районних підрозділах.

Разом з тим нашому виданню стало відомо, що вже підписано наказ на одну з посад, яка не була вакантною більше 20 років. Так, посаду першого заступника обласного прокурора обійняв міський прокурор Тернополя Сергій Банах. Для Сергія Володимировича це серйозний крок у кар’єрному рості і ще одна сходинка у майбутньому до отримання посади обласного прокурора. Зазначимо, щоб у Генпрокуратурі так прийнято і приклад Геннадія Мовчана підтверджує, що лише з посади першого заступника можна стати прокурором усієї області.

Щоб підтвердити ці кадрові зміни, журналісти «Номер один» 30 жовтня звернулися за коментарем до прес-секретаря прокурора області Василя Лучківа. Той не підтвердив, але й не спростував даної інформації, лише зазначив, що жодних офіційних документів з приводу даних призначень чи звільнень він не бачив, відповідно і не може дану ситуацію коментувати.

Разом з тим, 1 листопада, прес-служба прокуратури Тернопільської області розповсюдила інформацію, як повністю підтвердила дані журналістів «Номер один»«У прокуратурі Тернопільської області колективу, районним прокурорам та прирівняним до них прокурорам представлено першого заступника прокурора області Сергія Володимировича Банаха, який до того працював прокурором міста Тернополя, а також заступника прокурора області – Павла Васильовича Павлюка, який до того працював в апараті Генеральної прокуратури України».

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.