Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Дев’ять пожеж ліквідували пожежно-рятувальні підрозділи на території області у минулі вихідні, залучались до ліквідації дев`яти пожеж, повідомили у прес-службі ТУ МНС у Тернопільській області.

Вранці 3 листопада у селі Зарубинці Підволочиського району згоріла дерев’яна господарська будівля. Пожежу ліквідовано черговим караулом 24-ї державного пожежно-рятувального поста 20-ї державної пожежно-рятувальної частини ТУ МНС. Під час гасіння врятовано сусідню будівлю та всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 30 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Того ж дня по 9-ій ранку на автодорозі «Підгайці - Козова» біля села Криве Козівського району виникла пожежа вантажного автомобіля «МАН». Вогнем знищено електропроводку та 6 автошин. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 18-ї державної пожежно-рятувальної частини ТУ МНС. Під час гасіння врятовано автомобіль, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 240 тисяч гривень.

4 листопада о 1 год. 55 хв. у місті Тернопіль на вулиці Київській, 9 виникло коротке замикання електрощитів одночасно на 3 та 4 поверхах будинку. Вогнем пошкоджено облицювання стін, стелі та електролічильників. Пожежу ліквідовано черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення територіального управління МНС. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Через 40 хв. у селі Хомівка Зборівського району загорілась господарська будівля. Вогнем знищено перекриття на площі 12 м кв., пошкоджено господарську будівлю та речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано черговими караулами місцевої пожежної команди селища Залізці та 17-ї державної пожежно-рятувальної частини ТУ МНС. Під час гасіння врятовано будівлю та матеріальних цінностей орієнтовно на суму 25 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

О 3-ій год. ночі у  Тернополі на вулиці Петлюри, 3 хтось підпалив старі меблі та сміття на сходовій клітці між 8 та 9 поверхом житлового будинку на площі 3 м кв. Вогнем пошкоджено облицювання стін, стелі та вхідні двері квартир на 9-му поверсі. Пожежу ліквідовано черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення ТУ МНС. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

О 6 год. 40 хв. у селі Бриків Шумського району виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено півтонни сіна. Пожежу ліквідовано черговим караулом 16-ї державної пожежно-рятувальної частини. Врятовано 3 будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 80 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Того ж дня о 17 год. 29 хв. у селі Шумбар Шумського району загорілась трансформаторна підстанція. Вогнем знищено трансформатор. Пожежу ліквідовано сільською пожежною охороною села Шумбар. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

5 листопада о 3 год. 10 хв. у Тернополі на вулиці Глибока, 23 невідомі підпалили рекламну вивіску тату-салону. Вогнем пошкоджено рекламу на площі 2 м кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення ТУ МНС у Тернопільській області. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

20 хвилин потому у селі Старий Кокорів Кременецького району загорівся легковий автомобіль ВАЗ 2101. Вогнем знищено салон, обшивку та колеса автомобіля, деформовано кузов. Пожежу ліквідовано черговим караулом 5-ї державної пожежно-рятувальної частини територіального управління. Врятовано будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 90 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Загиблих та травмованих на місцях пожеж не виявлено.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.