Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Живопис, колажі та аплікації.  Близько 70 робіт, створених протягом 10 років, поселилися в обласному художньому музеї до 15 листопада. Їх представила  художниця із Кременця Тетяна Балбус.

Тетяна Балбус, художниця:«Тут представлені серії в такому народному стилі, так як я є членом Спілки народних майстрів України, тому по такій тематиці вже більш працюю в жанрі декоративного розпису і тут такі представлені серії декоративних робіт пори року, букети, вазони, елементи писанкарства».

Своїми творчими кумирами Тетяна Балбус називає Марію Приймаченко та Катерину Білокур. Каже, що так, як ці народні майстрині вона не малює, але до цього і не прагне. Художниця пояснює, шукає у творчості свій шлях і виробляє власний, ні на кого не схожий стиль. Ідеї для робіт черпає із навколишнього світу, іноді вони просто приходять їй в голову. А ще, додає жінка, часом задум її переслідує і сниться, аж доки вона не втілить його у життя. Щоб створювати свої картини Тетяна Балбус не чекає, коли прийде натхнення. Каже, воно з'являється під час роботи.

Тетяна Балбус, художниця:«Часом приступаєш робити може і не той настрій, але є вільна хвилинка, що можна щось зробити, так як жінкам це дуже складно, особливо працюючим, так що десь виходить хвилинка. Часом   якось і не той настрій і не дуже добре себе почуваєш, але сідаєш працювати і вже якось під час роботи з’являється настрій».

Тетяна Балбус продовжує випробовувати вміння та шукає себе у мистецтві. Наразі вона планує спробувати власні сили у графіці та витинанках, повідомляє ІНТБ

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.