Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Хто буде головою Тернопільської облради після Олексія Кайди досі залишається інтригою. Прізвище цього таємничого чоловіка новоспечений народний депутат Кайда вголос називати не хоче. Єдине, в чому переконаний він, наступником його буде стовідсотково «свободівець», повідомляє ІНТБ.

Олексій Кайда, голова Тернопільської обласної ради: «Це буде «свободівець». Я вам ще раз кажу, це буде член Всеукраїнського об’єднання «Свобода», депутат тернопільської обласної ради, людина, яка себе зарекомендувала з найкращої сторони»

Примітка ТТ: не так вже й багато серед місцевих свободівців, а до того ж й серед депутатів облради, людей, які б відповідали тим критеріям, які озвучив пан Кайда, який, подейкують, лобіює на цю посаду Хомінця.

Беззаперечним авторитетом користуються серед однопартійців на Тернопільщині і не викликають негативну реакцію в громади тільки декілька побратимів. Серед них -  Олег Сиротюк, Михайло Головко і Леонід Бицюра. Перші двоє вже фактично нардепи, а тому їм, можна сказати, «до одного Поцдаму» посада спікера місцевого парламенту.

Леонід Бицюра наразі «всього лишень» заступник мера Тернополя. Хоча з «штанців» таких він вже виріс певно ще за Застваного, перебуваючи на аналогічній посаді й тоді.

Тож по великому рахунку – він чи не єдиний, хто гідний посади голови облради серед місцевих свободівців (має досвід, відповідну освіту,  толерантний з журналістами, терпимий і виважений, принаймні «на людях», до критики, не запримічений в гучних скандалах, тим паче з корупційним відтінком, спокійний в спілкуванні, нормальна репутація й біографія – одним словом – АДЕКВАТНИЙ для такої посади – прим.  ТТ – це виключно на моє переконня). Але найбільший плюс – він не ЗАЙДА, а місцевий, закінчив тернопільську школу і все життя провів тут.

Чим не голова облради після наведених аргументів?

 «Тернопільський тиждень»

   alt       

Леонід Бицюра та Ігор Дулеба

 

 

Коментарі  

 
+3 #10 Н-ко 08.12.2012 14:34
Дулеба? Саме прізвище говорить саме за себе. Дебіл. Крутій. Колишній майже соціаліст. Побував у кількох політсилах. Плюгаве і облізле мишиня, яке хоче красти.
Цитувати
 
 
-2 #9 Грег 13.11.2012 18:33
Тільки Свободівець може бути головою обласної ради, бо фракція націоналістів - найбільша
Цитувати
 
 
+6 #8 Діма 08.11.2012 23:10
Свободівцям треба втримати посаду за собою. от питання, чи Бицюра свободівець в душі? щось його ні на одному мітингу не видно...
Цитувати
 
 
+11 #7 око 08.11.2012 12:22
Оленочка права крім Бицюри всі безмозглі. Негайно вибори в обласну Раду.
Цитувати
 
 
+10 #6 ВГ 08.11.2012 11:12
Шановні, звісно автор цих рядків знає, що Дулеба не міг би стати головою облради, оскільки він не депутат. І це чітко підкреслено в тексті фразою "Я навіть не захотів сперечатися з приводу такого припущення. Адже це не серйозно?"
Просто в інтернет-журналістиці є такий прийом - даєш в заголівку таку тезу, яка так би мовити збиває з толку, щоб читач уважно прочитав, і в нього десь на півсвідомому рівні відклалось те, в чому власне й був основний месідж інформації. І судячи з тих коментарів та смс, які я отримав - його досягуто:)))
Цитувати
 
 
+11 #5 Іван 08.11.2012 10:36
У Ж А С
Цитувати
 
 
+6 #4 свободівець 08.11.2012 02:17
а дулебаба - це нормально прикальнулися, хоча й в натурі таке певні особі наші пропонували, правда всі ржали
Цитувати
 
 
+3 #3 свободівець 08.11.2012 02:14
Леонід - чесно нормальний, чи найнормальніший зі всіх, я по ходу не є прихильником цього сайту, але поняв, що тут ви обєктивно дали плюси бицюри, і яснож що ви до нього не негативно ставитеся???? а???? певно ти, віталіку, з льонькою знайомий?? слух, а може ти не зовсім для нашої партії втрачений? до декого ж дійсно ж по людськи ставишся ? якщо напророчиш і льонька дійсно стне головою - зх мене без питань тобі погар по любе, мішою-сусідом передам:)
Цитувати
 
 
+1 #2 оленочка 08.11.2012 01:41
крім Бицюри в свободи просто немає кого обрати на таку посаду. Цікаво чи заступників залишуть тих самих. І ще одне думаю бицюра ні дня не трриматиме того дулебона
Цитувати
 
 
+10 #1 Владик 07.11.2012 23:34
дулеба не є депутатом обласної ради, тому його обрати ну ніяк не зможуть))))) хоча він би був не проти. карєрист з нього першокласний, як і з бицюри)))))))
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.