Нове на сайті:
Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

ТТ писав ще в середині жовтня в статті Надал вважає, що Тернопіль став заручником казначейства про те, що мер Тернополя Сергій Надал вважає центральну владу фактично винною в тому, що  Державна казначейська служба України не здійснює проплату платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Тернополя.

І от учетвер, 8 листопада о 12 год. відбудеться пікет Головного управління Державного казначейства у Тернопільській області (бульвар Т. Шевченка 39) з приводу нездійснення проплат платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Тернополя.

Ініціаторами акції виступила профспілка працівників житлово-комунального господарства та комунальні підприємства міста. Участь у заході візьме близько 2 тис. осіб.

Нагадаємо, уже тривалий час місто Тернопіль не отримує кошти на потреби охорони здоров’я, освіти, спорту, житлово-комунального господарства. Окремі платіжні доручення не проплачені вже більше місяця. А це – медикаменти, оплата енергоносіїв, харчування закладів освіти та охорони здоров’я, пальне для «швидкої допомоги», заробітна плата для вчителів та лікарів. Затримуючи платежі, Казначейство паралізує життєдіяльність міста і спричинює вкрай негативні наслідки для звичайних городян.

 

 

 

 

 

Коментарі  

 
+2 #3 Стас для Ancik 08.11.2012 14:53
Есть гос.бюджет и есть обл. бюджет. Госбюджет пополняется общегосударстве нными налогами такими, как НДС , налог на прибыль , др. По доходам на 2012 год госбюджет был принят законом в сумме 373 млрд 960 милл. 236 тыс. грн.
Облсоветами были приняты областные бюджеты и цифры по их доходам , а также заложены субвенции из госбюджета
По Донецкой обл. областной бюджет по доходам от местных налогов, подоходного налога и субвенций составил 9 млрд 587 млн 787 тысяч грн. А по Тернопольской области бюджет по доходам составил 1 млрд 829 миллионов
Но по участию в доходах по формированию госбюджета Донецкая обл. занимает 2 место, после Киевской.
Т.О. вклад в госбюджет Донецкой обл. составляет 15%, а Тернопольская обл. дает 0,2% Поэтому дотации и субвенции по Донецкой обл. составляют 4 млрд 239 млн 413 тыс. 800 грн, а для Тернопольской обл. дотац. и субвенции составляют около 600 мл. грн
Цитувати
 
 
+1 #2 Ancik 08.11.2012 12:50
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/12816_10151202333537410_1634362495_n.jpg
По отчислениям в 1.5 раза разница (по дотациям в 4.5). Это на душу. В общем Донецкая область получает в 2 раза больше дотаций чем отчисляет. Все западные области больше отчисляют (например Тернопольская отчисляет 1.5%, получает 0.7%, донецкая отчисляет 13%, получает 34%. Т.Е. Донецк дотируеться Тернополем и другими областями)
Отож шановний Стас, попередньо ознайомтесь будь-ласка з питанням.
Цитувати
 
 
+2 #1 Стас 08.11.2012 09:41
Надо научиться зарабатывать самому Терноподлю, а не ждать преференций с бюджета от тех, кто заработал. А для этого надо не бузить, а создавать в стране и в городе нормальную стабильную обстановку, чтобы пришли в Тернополь инвесторы и причем не только из Запада (тернополь Западо до одного места) а инвесторы от России и Востока Украины. Именно инвесторы - те кто станет строить в Тернополе предприятия, смогут городу дать рабочие места и прибыль, а с радикализмом и революциями Тернополь всегда будет с протянутой рукой. Кроме того, сейчас в стране экономическое положение критическое -цены на металл понизились на 15% и бюджет не пополняется в срок, поэтому страдает не только Тернополь, но и все города Украины, в том числе и города - добытчики бюджета!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.