Нове на сайті:
У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми В Тернополі справу ще одного "перевізника" передали до суду Захисники з Тернополя, які повертаються з фронту з пораненнями, отримують 10000 грн на реабілітацію - Сергій Надал Як на Тернопіллі "борються" з розкраданням бюджетних коштів при закупівлях Нові багатоканальні швидкі зарядки «Bandera Power» для наших Захисників з Тернополя - Сергій Надал На Тернопільщині СБУ ліквідувала чергову схему втечі за кордон, яку організував військовослужбовець місцевої бригади

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Вчора у парку “Національного відродження” розпочали будівництво багатоповерхівки. Про це на сайті “20 хвилин” написав читач, котрий також опублікував фото з місця подій.

“Завдяки дозволу міської влади, сьогодні розпочали будівництво багатоперхівки у центрі парку, біля Співочого поля. О 8 ранку чоловік 20 розпочали зрубувати дерева та ставити загорожу. Ніхто не хоче на це реагувати. Правохоронні органи ж навпаки, присутні на місці події, але вони охороняють робітників та не підпускають близько до них. Вражає цинічність того, що відбувається, оскільки парк є надбанням громади міста, а не окремих осіб”, – пише чоловік.

Як відомо, будівництво там веде фірма «Добробуд» депутата Тернопільської міськради Віталія Смакоуза. Люди з сусідніх будинків спочатку пробували протестувати проти забудівлі парку, але будівельний магнат зумів «купити» їхню принциповість.

Також варто нагадати, що й інший будівельник, Ігор Гуда зі своїм «Креаторбуд» зводить будинки в місцях, де є зелені насадження. приміром, нещодавно помпезно відкритий будинок біля Збаразького кільця також постав на місці, де був скверик. А Василь Лило з «Тернопільбуд» зараз «освоює» територію садівничого товариства на перетині вулиць Тарновського і Київської, де попередньо були винищені тисячі дерев.

Звісно, коли містом керував Роман Заставний, такі випадки, коли під будівельні майданчики вирізалися зелені насадження, також мали місце. Але такого тотального винищення дерев у зонах відпочинку задля комерційного будівництва як зараз, за час правління у Тернополі свободівців на чолі з Сергієм Надалом, точно не було навіть приблизно...

  alt  

 

Коментарі  

 
+4 #8 Андрій1 09.11.2012 15:48
Людям всерівно чий розчерк, не всерівно, що парк зникає, а він в нас такий один! Хто при владі, той запобігає таким подіям. До речі, і капличку дозволили при попередній владі, але теперішня влада змогла з цим справитись.
Цитувати
 
 
-2 #7 Діма 08.11.2012 23:16
Цитую Дмитро:
Хіба влада питала в Тернополян чи вони хочуть позбутися парку? Коли збудували будинки на території "Зеленстрою" , це ще можна було стерпіти, а коли кожна новоприйдешня влада думає, що такі речі можна вирішувати розчерком пера, то нащо вона нам?

то розчерк пера не теперішньої влади. вчіть документи, перше як звинувачувати
Цитувати
 
 
+5 #6 Дмитро 08.11.2012 17:09
Хіба влада питала в Тернополян чи вони хочуть позбутися парку? Коли збудували будинки на території "Зеленстрою" , це ще можна було стерпіти, а коли кожна новоприйдешня влада думає, що такі речі можна вирішувати розчерком пера, то нащо вона нам?
Цитувати
 
 
+5 #5 тернополянин 08.11.2012 16:34
Це неподобство то вже не в парку. Зменшила межі парку наша міська рада на сесії. Це вже не паркова зона пояснюють в управління ЖКГ
Цитувати
 
 
+5 #4 катя 08.11.2012 16:28
та то з згоди влади будується. Щоб не було галасу вони на сесії рішення пропхали щоб змінити межі парків. Так що це вже ніби і не в парку відбувається. Скоротили парк.
Цитувати
 
 
+5 #3 Дмитро 08.11.2012 15:36
Якби хоч капля глузду, то ще не все втрачено!!! Де дипутати за яких ми голосували? їх аж 60 і нема управи! Зараз можна зібрати тисячі людей-Тернополян, бо парк не тільки для тих хто біля нього живе а всього міста! Не дати проводити будівельні роботи і зобов`язати владу визнати незаконними всі рішення по даному об`єкту. бо всі знають, що всі вони куплені. Після цього зібратись громадою і на місті спиляних "красунь-берізок, ялиночок і горіхів насадити багато нових деревець які за пару років будуть і далі радувати нас і наших жіток своєю красою і славити наше місто як завжди найкращим парком з найбвльшим співочим полем в Україні
Цитувати
 
 
+6 #2 Андрій 1 08.11.2012 15:21
Да плювати вони хотіли на людей. Смакоуз не думає що в житті нічого не проходить даремно і минуле його не вчить. А пану надалу ( з маленької букви) я обіцяю що при наступній його виборчій кампанії місто буде обклеєне фото вирізаного парку з лозунгами голосуй за "свободу" (також з маленької букви.)
Цитувати
 
 
+5 #1 Свєтік 08.11.2012 14:45
Повний жах!Теперішня влада змогла зруйнувати "капличку" в цьому ж парку, чим заслужила собі повагу і визнання влади яка чітко знає що робить, а банальної анархії якогось міліонера не змогла прикоротити. хоча всі ми розуміємо, що має досить важилів, тому що можна багато незаконного знайти в документації даного забудівника, та тим більше, що сесія міської ради головний орган в місті і дуже легко міг запобігти такій біді. Невже людт думають що будуть жити 100 років, а парк міг бути і 200 років. Подумайте... а може гроші для влади і для всіх депутатів та попередніх запроданців важливіше вічності
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.