Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Участь у акції пікетування казначейства в Тернополі брало більше тисячі людей – передає власкор IA ZIK.

Комунальники тримали в руках плакати з написами «Віддайте наші гроші», «Віддайте зароблені гроші».

За словами організаторів мітингу, казначейство не проплалачує платіжних доручень, що паралізувало роботу комунальних підприємств.

«Нам дали матеріали на підставі гарантій листів. Ми виконали роботи. Тепер  вимагають оплатити рахунки і пеню за прострочені платежі, пенсійний фонд вимагає внесків, а грошей зароблених немає», –  пояснила одна з мітингувальниць.

За словами організаторів акції, казначейство не проплатило платіжних доручень на 4,879 млн грн – в основному підприємствам «Міськшляхрембуд», «Об’єднання парків», «Тернопільміськсвітло».

Комунальники погрожують, що вулиці Тернополя перестануть освітлювати, прибирати, вивозити сміття тощо.

Представники мітингувальників та міський голова Тернополя Сергій Надал зайшли в казначействоі проводять переговори.

Учасники пікетування обіцяють забрати техніку з-під будівлі казначейства і припинити акцію, якщо всі платіжні доручення будуть проплачені.

Відео з http://nasravdamus.livejournal.com

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.