Нове на сайті:
На Тернопільщині експерт погорів на хабарі Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал Ще 3 нових розвідувальних дрони передаємо на фронт - Сергій Надал У Тернополі СБУ повідомила про підозру черговій колаборантці Прокуратура на Тернопільщині повертає землі громадам вартістю понад 6,7 млн грн На Тернопіллі поліцейська привласнювала наркотичні засоби І знову прихильниця "руського міра" з Почаєва Засудженому за хабар чиновнику з Тернополя дали 5,5 років «Людина року-2023» на Тернопіллі… Вирубав дерева і заплатив за це На Тернопільщині викрито черговий канал переправлення через кордон чоловіків Землі заказника "Товтровий степ" намагаються повернути державі На Тернопільщині вже й за екскурсію по Дністрі вимагали хабар За матеріалами СБУ судитимуть проросійського бойовика, який грабував мирних жителів Херсонщини Лісничому з Чортківщини бажання заробити на ялинках "вилізе боком"

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Днями в тернопільських ЗМІ писали і жваво обговорювали вирізку дерев у парку Відродження, дозвіл на що дала міська влада підприємцю Віталію Смакоузу, точніше його фірмі, який вирішив збудувати чергову багатоповерхівку (ТТ писав про це в статті Знищення тернопільських парків розпочалося…)

І от вчора на телеканалі ТВ-4 (звісно, сюжет зроблений «за збігом обставин» одразу після вищенаведеної скандальної інформації) продемонстрували ролик в новинах, з якого можна зробити висновок, що парки й далі треба чистити, вирізаючи насадження.

Читайте і дивіться самі:

"Що буде на місці знесеної каплички у Парку Національного відродження, чиновникам можуть підказати тернополяни. Усі пропозиції повідомляйте в "Об'єднання парків культури і відпочинку" Тернополя. Зараз на місці споруди, як і раніше, б'є джерело. Проте територію треба облаштувати. Міська влада візьметься за це вже навесні наступного року.

Про джерело у Парку Національного відродження Тернополя Україна дізналась через конфлікт навколо незаконно збудованої каплички. Дерев'яну споруду знесли торік. Тепер про неї вже нічого не нагадує. Хоча віряни незареєстрованої релігійної громади й далі проводять тут служби.
- В неділю правиться Служба Божа, тут багато людей є. Приходять далі, так як раніше... Вони включають мікрофон, як служба в них правиться. Але вже не так, як раніше було, - розповідає тернополянка пані Ольга.
Тепер джерело знову б'є у центрі кам'яної огорожі. По воду сюди приходять тернополяни.
- Санепідемстанція брала проби води в джерелі тернопільському в Парку Національного відродження і виявила, що вміст шкідливих речовин перевищує норму в 200 разів. І там не рекомедовано пити воду, звідти брати, - каже провідний інженер "Об'єднання парків культури і відпочинку" Тернополя Володимир Букар.
Як тільки потепліє, міська влада планує оновити бруківку біля джерела, поставити нові лавки. Аби місце не пустувало, чиновники думають, як його найкраще облаштувати. Серед варіантів - зробити поблизу дитячий майданчик. Свої пропозиції можуть давати і тернополяни. Для цього слід звернутись в "Об'єднання парків культури і відпочинку" за номером телефону 52-72-14 у Тернополі. Додаткового озеленення територія не потребує, каже Володимир Букар. Швидше навпаки.
- Я би не радив в парках садити більше дерев. Тут парки більше подібні на ліс. Там треба прочистки робити від кущів, від порослі, сухих дерев, які ми будемо робити взимку. Вже є всі документи на це, - пояснює головний інженер".

Коментарі  

 
+2 #1 Простий 09.11.2012 19:14
А може взагалі станемо пустелею "Сахара", якщо нам непотрібно зелених насаджень! Сором!!! Ви краже дійсно доглядайте за парками і прочещайте там де потрібно! А не розповідайте, що зрізавши цілий острівець здорових дерев, ви подбали про парк! Якщо влада не припинить це неподобство в парку "Національного відродження" то вона більше ніколи не заслужить авторитет в Тернополян
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.