Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Цьогоріч у Тернополі медики прогнозують ріст захворюваності на грип та ГРВІ. За ініціативи міського голови 9 листопада провели нараду щодо профілактики поширення захворювань у зимовий період.

На нараді були присутні представники груп найбільшого ризику: медики, транспортники, освітяни та представники торгівлі.

За словами міського голови Сергія Надала, відповідні служби працюють над виконанням заходів, передбачених в "Комплексному плані заходів щодо профілактики грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій в м. Тернополі".

Враховуючи наближення епідемічного сезону захворюваності на грип, за кошти міста закуплено вакцину для проведення щеплень у групах ризику. Тернополяни можуть щепитися в поліклініці. Для цього варто пройти попередній огляд в лікаря, лище тоді можна проходити щеплення.

Як зазначила заступник начальника відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення міськради Ольга Ярмоленко, вакцини повинні зберігатися у відповідному температурному режимі, переносять їх у сумках-холодильниках. Інакше вакцинація не дасть користі і навіть може дати побічні ефекти.

 Першими вакцинацію в міськраді пройшли міський голова Сергій Надал та заступник голови міста, голова НПК Леонід Бицюра.

На фото: якщо Сергій Надал, відколи став мером, щороку "колеться" від грипу, позуючи при цьому перед камерами, то його заступник Леонід Бицюра, який, подейкують, може стати наступником пілся Олексія Кайди на посаді голови Тернопільської облради, на камеру робить це чи не вперше...

 

Коментарі  

 
+3 #1 виборець 10.11.2012 09:28
Бицюра і партія регіонів кохання навіки!Внесений в список перспективних роботяг у владі. Мета свободи пошматувати область на паски! Куда дивиться опозиція? Негайно вибори в обласну раду!
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.