Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Віце-мером Тернополя став чиновник, якого ледь позбулися на Волині

! Як і обіцяв міський голова Тернополя Сергій Надал, замість звільненого першого заступника міського голови Петра Ландяка на його місце призначено члена виконавчого комітету, радника мера на громадських засадах з Луцька, позапартійного Владислава Стемковського. ( «ТТ» писав про це минулого тижня в статті «Новий перший заступник мера – авантюрист чи професіонал? )

Деякі депутати у кваліфікованості новопризначеного, тим паче вихідця не з нашої області, засумнівалися. Зокрема, голова фракції «Наша Україна» Петро Мандзій заявив, що його однопартійці утримуються від голосування за луцького «варяга». Як пояснив пан Петро, у «нашоукраїнців» є сумніви, що чиновник з Луцька зможе «потягнути цю посаду». Про конкретні справи Стремковського на попередніх місцях роботи цікавилася «регіоналка» Оксана Муца (той розповідав багато і красиво), натомість «фронтовик» Петро Гринчишин запитував, як буде новий чиновникпрацювати в Тернополі над впровадженням побудинкових тарифів (теж говорив грамотно).

Коли ж усім стало зрозуміло, що альтернативи Стемковському немає (куруватиме тернопільську комуналку), за голосуванням справа не стала. За його призначення проголосувало 48 депутатів. Як йому працюватиметься і що з того матимуть тернополяни, наразі невідомо, однак факт залишається фактом – у чергове можна констатувати про брак кадрів у тернопільської «Свободи».

А тим часом стало відомо, що новий тернопільський чиновник не такий вже «білий і пухнастий», як здається на перший погляд. Нескладно віднайти пікантні факти в  минулому екс-члена ВО «Батьківщина» та екс-заступника Луцького мера Владислава Стемковського. Подамо лише один з них, який наводить на серйозні роздуми. Як повідомляє «Волинський інформаційний портал» (24.02.2010 р.), депутат Луцької міськради Дмитро Москвич звернувся до прокурора області Андрія Гіля із запитом про перевірку можливо неправомірних рішень та дій. Мова йшла про виділення квартири на проспекті Перемоги колишньому заступнику Луцького міського голови Владиславу Стемковському. У запиті, зокрема, зазначається: «21 лютого в ефірі регіонального телеканалу «Аверс»  транслювалася інформаційна програма, з якої мені стало відомо, що колишнім заступником Луцького міського голови Стемковським В.В., за сприяння працівників ЖКП-3, було фактично захоплено помешкання на проспекті Перемоги, що належить на правах приватної власності іноземному громадянину».

«Тоді журналісти ТРК «Аверс» провели власне розслідування цієї проблеми. Вони з’ясували, що оселя на проспекті Перемоги на правах приватної власності належить громадянину Швейцарії Даніелу Ш. Однак чоловік вже тривалий час перебував за кордоном, побоюючись за власне життя в Україні. Тож комунальники відвідали його квартиру, яка була замкнена. Під прикриттям, буцімто квартиру заливає, вони болгаркою зламали вхідні двері. А потім у квартирі оселився на той час заступник луцького мера. Йому помешкання начебто виділено рішенням виконавчого комітету міськради», – зазначається у «Волинському інформаційному порталі».

Більше того, журналісти порталу «відкопали» інформацію, за якою: «У липні 2009 року «виплило», що у помешканні, де прописаний на той час заступник Луцького міського голови і водночас директор департаменту ЖКГ мерії Владислав Стемковський, заборгованість за житлово-комунальні послуги становить приблизно 10 тисяч гривень. Стемковський стверджував, що мешкає у цій квартирі з 22 грудня 2008 року, тож накопичити такі борги не міг фізично».

Інформація щодо помешкання Стемковського – це лише вершина айсберга. По луцькому чиновнику є ще багато «перчених» фактів, про які розповімо згодом...і

Коментарі  

 
+3 #4 з Луцька 17.01.2013 15:00
Стемковс... в Луцьку вкрав 40 мільйонів
Цитувати
 
 
-1 #3 Я 15.12.2011 19:37
То ти Люся чи Стьопа! Хто б ти не був, а і нігтя Стемковського не вартуєш!!!
Цитувати
 
 
+6 #2 Стьопа 22.08.2011 19:44
Таке падло як Стемковс...треба унічтожати, воно наживається з держави та з людей тільки потрапить до влади. Мешканці Луцька дуже Вам співчувають. Наші сусіди Тернопіляни, гоніть цю скотину геть зі свого міста.
Цитувати
 
 
+6 #1 Люся 22.08.2011 19:41
Стемковс... Владислав зловживав службовим становищем, обіймаючи посаду заступника міського голови, директора департаменту жкг В М.ЛУЦЬ. Це шахрай з великої дороги, чим скоріше його позбудуться Тернопільчани, тим краще буде для них.
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.