Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

Міський голова відмовився від виконання передвиборчої обіцянки.

Мер нашого міста свободівець Сергій Надал офіційно відмовився від виконання передвиборчої обіцянки. Принаймні в цьому бюджетному році. Про це йдеться в розпорядженні міського голови №223 від 29 квітня 2011 року (додаток 1). 

Цим документом очільник тернопільської громади скасовує своє попереднє розпорядження, яким відтермінував оголошений ним же конкурс на пряму трансляцію сесійних засідань. А в саме розпорядження, яким той конкурс оголошувався, вносить зміни та скасовує будь-які терміни його проведення, а саме пункт 3.4. (для порівняння –додаток 2).

Таким чином, конкурс далі триває, проте лише від доброї волі пана Надала залежить, чи буде він коли-небудь завершений.

Нагадаємо, що в своїй передвиборчій програмі Сергій Надал та єдина згуртована команда ВО «Свободи» в перший місяць після приходу до влади обіцяли запровадити пряму трансляцію пленарних засідань міської ради. Зрештою, як і обіцяли в перший же місяць безкоштовно возити всіх пільговиків громадським транспортом та мити ліфти і під’їзди. 

 

Додаток 1

З сайту Тернопільськоїміськоїради

Нормативні документи

Розпорядження міського голови

29.04.11 №223

Про внесення зміни до розпорядженьміського голови від 15.03.2011р. №133 і від 21.02.2011р. № 78

«Беручи до уваги, що Тернопільською міською радою налагоджена постійна трансляція в реальному часі сесій міської ради, той факт, що до міського бюджету не внесено змін, враховуючи об’єктивну потребу економії бюджетних коштів:

1.Розпорядження міського голови від 15.03.2011р. №133 «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 21.02.2011р. №78 «Про пряму трансляцію сесійних засідань» вважати таким, що втратило чинність.

2.Внести зміни в розпорядження міського голови від 21.02.2011р. №78 «Про пряму трансляцію сесійних засідань» та виключити п.3.4.»

Міський голова    С.В.Надал

 

Додаток 2

З сайту Тернопільської міської ради

Нормативні документи

Розпорядження міського голови

21.02.2011р. №78

Про пряму телетрансляцію сесійних засідань

 

З метою підвищення рівня поінформованості громадськості, якісного та комплексного інформування громади міста про роботу міської ради, забезпечення прозорості та гласності в діяльності міської ради, запровадження публічності та відкритості міської влади:

1.Провести конкурс щодо відбору телекомпаній для організації прямої телетрансляції сесійних засідань Тернопільської міської ради.

2.Створити комісію щодо організації конкурсу у складі:

Турський Ігор Володимирович – секретар ради, голова комісії; Бабій Олена Юріївна – головний спеціаліст організаційно-інформаційного управління, секретар комісії. Члени комісії: Добрікова Світлана Євгенівна – начальник управління організаційно-виконавчої роботи; Калуш Катерина Вікторівна – начальник відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації; Андрієшин Андрій Михайлович – начальник відділу автоматизованих систем управління

3.Комісії:

3.1.Оголосити конкурс щодо відбору телекомпаній для організації прямої телетрансляції сесійних засідань Тернопільської міської ради.

3.2.Розробити та подати до 25 лютого на затвердження міському голові Положення щодо проведення конкурсу та визначення переможців.

3.3.Виконати весь комплекс дій щодо організації та проведення конкурсу.

3.4.Визначити переможця конкурсу до 15 березня 2011 р.

4.Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Міський голова  С. В. Надал

"ТТ"

 

Коментарі  

 
+1 #3 Іван 26.05.2011 23:20
та це ще єрунда порівняно з рештою їхніх діянь
Цитувати
 
 
+1 #2 Марія 26.05.2011 23:18
і це тільки початок :-x
Цитувати
 
 
+3 #1 Саша 25.05.2011 20:15
ну того і слід було чекати, а що - хтось вірив в свободівський популізм???
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.