Нове на сайті:
У 3 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу в складних неонатальних випадках Обіцяли допомогти "швидко перебігти кордон"... Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів Два роки бореться з онкологією: молодий військовий з Тернополя Дмитро Линва потребує допомоги У 4 закладах Тернопільщини можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті Як врятувати кошенят в Тернополі, де немає жодного притулку для тварин Відомий журналіст про зневагу до Тернопільщини зі сторони Києва 22 дрони-розвідники передали від Тернополя на передову для окремої механізованої бригади сухопутних військ - Сергій Надал Волонтери «Допомоги армії від Тернополя» доправили передачі на фронт нашим захисникам» - Сергій Надал Сергій Надал повіз на фронт вантажний бус для тернопільських артиллеристів У 7 закладах Тернопільщини можна отримати медичну допомогу при пологах Надал поїхав у зону бойових дій та повіз дрони для захисників В Тернопільському ДСНС на одного інспектора-хабарника стало більше Через бажання мати ставок в заказнику тернополянин має проблеми

«2% людей – думають, 3 % - думають, що думають. А 95% людей радше помруть, ані ж почнуть думати...»

alt   За тиждень міський голова Тернополя Сергій Надал і  його "молода команда" спромоглися дати публічну відповідь тільки на одне питання з поміж десятка, які хвилють мешканців міста і які вони задають на офіційному сайті міськради.

   Що це - непрофесійність команди чи просте ігнорування-наплювання на проблеми тернополян?

  Та не смішіть. Мер зайнятий іншим, його підлеглі - ще чимось.

   І, схоже, їм по великому рахунку "по барабану" те, що справді хвилює пересічного виборця. 

 До виборів то ж ще є час, і згодом "галасливі" свободівці на чолі з Надалом у Тернополі ще зможуть електорату мізки "пазасмічувати" своїм популізмом, яким  цинічно завуальовується тотальне розкрадання-забудова земельних ділянок Тернополя. Чи Ви ще це не зрозуміли? Якщо ні - то пишіть, звертайтеся, скаржіться...

А вони, влада Тернополя,  й далі ресторанчики будує. Навіть на місці памятників...

Далі буде.

А тим часом «Тернопільський тиждень» продовжує публікувати запитання і відповіді, якщо вони будуть, з розділу «Питання-відповіді», які поступають на сайт міськради від тернополян. А питання, які піднімають городяни, дуже навіть актуальні.

19 листопада 2012; автор: Всеволод

Доброго дня шановні! Прошу дати відповідь на питання: коли буде поремонтована дорога в дворах і заїздах до дворів вул.15 Квітня 39,37,43??? Чому ніхто не вирішує цих питань, адже скарг було достатньо! Там автомобілі скоро почнуть як у Бермудському трикутнику зникати, ями такі, що на БТР не просунутись, фури та інші вантажні автомобілі руйнують там дорогу, які привозять товар до маркету "Торговий універсальний", де власник?? чому він не платить за це неподобство? Якщо платить , то кому? Там проживає багато людей літнього віку, інвалідів, дітей, таксі туди скоро не зможе доїхати, швидка чи сміттєзбиральна машина! Чекаю на відповідь...

18 листопада 2012; автор: Андрій

Шановна міська влада та шановний мер схоже ваші розпорядження ніхто не виконує принаймі на даний момент ми як немогли до будинку добратись так і неможемо. дорга а точніше її залишки в плачевному стані. звертаю увагу що ваше розпорядження до КП ТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» про ремонт і відновлення покриття до 15..11.12 за адресою вул. Дружби, 13,15 НЕ ВИКОНАНО. робіть хоть щось врешті решта не давайте одні зобовязання і пусті обіцянки, зима на носі.

18 листопада 2012; автор: andriy

Куди поділись ящики-контейнери для пластмасових відходів на Східному масиві (точніше по Бандери 100,ЖЕК-13)? Вони чомусь пропали після виборів. Це мабуть звязано з економію ЖЕКу грошей на їх вивіз?Тепер всі відходи викидаються в один сміттєвий контейнер і бабусям,які продають молоко незручно їх діставати з цих контейнерів загального сміття!:):):):) PS: Люди почали хоч трошки сортувати сміття як європейці,а тепер-пшик!

18 листопада 2012; автор: Марія

Надрукуйте, будь-ласка, справжній графік руху соціальних автобусів № 17, 23, 31. Щодо №31 соціального, то взагалі не помітно, щоб він ходив.Крім того, біля ринку дані соціальні автобуси зупиняються по всій довжині зупинки, а вона немаленька. Чому ці автобуси не можуть зупинятись в певному місці, а то пенсіонерам важко бігати по всій зупинці, бо 17 зелений зупиняється в одному місці, а 23 зовсім в іншому.

16 листопада 2012; автор: ivan

Скажіть будь-ласка, на яку годину і де буде відбуватись святкування 8 річниці Поимаранчевої революції. Чи планує мерія заходи з нагоди святкування.

16 листопада 2012; автор: Ігор

Скажіть,будь ласка , який порядок переведення нежитлових приміщень в господарські індивідуального житлового будинку.

16 листопада 2012; автор: Віталій Гаранджук

Прошу відреагувати на заяву подану в липні 2012 року від мешканця будинку Чалдаєва 6 Гаранджука В.П. з 9-ма підписами мешканців будинку.Основний зміст заяви: 1. вирішити питання з регулярним прибиранням та скошуванням трави території між бойлерною, трансформаторною та дитсадком №22 (територія запущена, накопичується сміття).2. вивезення з території швелероподібної бетонної конструкції залишеної будівельниками років 20 тому.3. встановлення люка на технічний колодязь на цій ділянці.4.вирішення питання з відведенням стічних вод що утворюють велику калюжу на куті будинку Чалдаєва 6 та дитсадком №22.

16 листопада 2012; автор: Ольга

Прошу дати відповідь, чому так відрізняється вартість обслуговання ліфта. Я мешкаю в будинку за адресою вул. Чубинського,4, нарахування за ліфт складає 6,99 грн на місяц. Моя мама мешкає в будинку по вул. Б.Лепкого,6. Нарахування за ліфт складає 5,58 грн. на місяць. Обидва будинки 9-типоверхові. Різниця тільки , що один панельний, іншій- цегляний.

15 листопада 2012; автор: Сергій

Скажіть, будь-ласка, на рахунок маршруту №31. Живу в районі Микулинецького кладовища. З 7.00 до 8.00 маршрутки їдуть тільки два рази і ті переповнені, хоча наскільки мені відомо має їхати приблизно кожні 10 хв. Як ви це пояснюєте?

15 листопада 2012; автор: Марія

Доброго дня! Попросіть будь-ласка Білика В.А. директора ПП"СОВР" вжити заходів щодо ремонту мусоропроводу за адресою Корольова 8 І під'їзд 8 поверх. Особисто зверталася в телефонному режимі до головного інженера, на приймальню Все обіцяють та не ремонтують. Вже більше місяця. Просимо відремонтувати мусоропровід в іншому випадку провести перерахунок мешканцям за ненадані послуги.

15 листопада 2012; автор: Соботяк Володимир

Доброго дня! Скажіть, будь-ласка, коли, нарешті, буде погоджена проектна документація по ремонту вул. Спортивної.

14 листопада 2012; автор: Олег

до якої години можна в квартирі виконувати ремонтні роботи тобто;працювати префератором,свердлити,стукати молотком і.т.д

14 листопада 2012; автор: Роман

21 жовтня мною було задане питання. Дайте будь ласка відповідь. дуже прошу.Шановний пане Голово, Нещодавно прочитав в газеті про заплановану реставрацію Замку. Мене цікавить, де міська влада візьме гроші на таку забаганку? Коли міська рада візьметься за тротуари біля ІІ поліклініки, а то насправді одні польові стежки??????дякую.

14 листопада 2012; автор: Сергій Заблоцький

Доброго дня шановні панове з ВО Свобода а також нородний депутат та мер м.Тернополя.Я громадянин України та житель м.Тернополя прочитавши статтю в місцевій тернопільській газеті РІА+ про забудову в м.Тернопіль та тих витратах які з цим повязані на мою думку в статті чітко вказано що були здійсненні або великі зловживання, або намірена корупція, або завищені ціни по ростратам бюджету міста, або явні корупційні дії... прошу розгляньте цей випадок та надайте відповідь на звинувачення та підозри!Надіюсь я не даром голосував за Вашу політ силу на виборах і не буду жалкувати за це... до речі в статті в інтернеті за адресоюhttp:///%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8F/news/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D1%96%D1%81%D1%86%D1%96-%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B0-%D1%85%D0%BE%D1%87%D1%83%D1%82%D1%8C-%D0%B1%D1%83%D0%B4%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B8-10251440.html цікаві коменторі жителів міста під статею, що вказує на непідтримку таких дій вашої політичної сили що має більшість в міській раді та мера Тернополя!Прошу також звернути увагу на завишені ціни по благоустрою дороги, паркану, ціни світлофорів! Проведіть люстрацію в першу чергу серед себе в тій області і місті де ви керуєте!Дякую за Вашу надіюсь швидку відповідь та відповідь-розяснення цих витрат громаді міста! З найкращими побажаннямиСергій ЗаблоцькийПрошу надайте відповідь на електронну пошту та краще навіть в ту ж газету наступного випуску її через тиждень!

12 листопада 2012; автор: Наталка

Чи дадуть дозвіл на зовнішнє утеплення однієї квартири в 5-ти поверховому будинку? Куди звертатися за дозвільною документацією?

12 листопада 2012; автор: Тетяна Колесник

Дякую за роз"яснення. Тільки Ви пишете в загальному "про непрацюючу особу". А в мене син інвалід 1 групи з дитинства, недієздатний, діагноз - дитячий церебральний параліч. То мені (пенсіонерці) потрібно мотатись по інстанціях і вимолювати довідку про те, що в сина дійсно немає трудової книжки. Інспектор порадила взяти паспорти у сусідів і просити таку довідку в ЖЕКу. Ніхто з сусідів паспорт дати не хоче. А Ви дали би свій паспорт сусіду? Та й більшість з них на заробітках за кордоном (більш довірливі знайомі). А ЖЕК у нас приватне підприємство, не являється виконавчим органом міськ. ради. По телефону я просила, щоб прийшли і зробили обстеження житлових умов. А так кричали (влада) про спрощену систему надання субсидій, без зайвих довідок, бюрократії. Все більше переконуюсь, що кожен наступний, хто приходить до влади ( у нас же Ви свої) - стає ще більшим бюрократом. Вибачте, наболіло. Порадьте, що робити - плюнути і залазити в борги по кварт. платі, чи дальше мотатись, тратити здоров"я (тиск зашкалює) і не дай Бог залишити сина і без мами... Дякую за "чуйність".

Відповідь: Згідно Постанови Кабінету Міністрів № 848 від 21.10.1995р. із змінами та доповненнями, Вам було призначено субсидію

Нагадуємо, на офіційному сайті Тернопільскої міської ради є розділ «Питання-відповіді». Очевидно, він задумувався для того, щоб пересічні мешканці могли задати питання чи повідомити чиновників мерії про певні проблеми з допомогою електронного листа. Цікаво, що люди дійсно чи не щодня пишуть повідомлення різного змісту і з різноманітних питань, звертаючись як до міського голови Тернополя безпосередньо, так і в загальному до влади. Чи відповідають їм чиновники? Інколи – так. Щоправда, не на всі запитання. І таку свою вибірковість не пояснюють.

"Тернопільський тиждень"

                    alt                    

 

Коментарі  

 
-1 #5 Іра 23.11.2012 11:53
мені краще, щоб зробили, а не писали коли то вони тільки планують зробити.
Цитувати
 
 
-2 #4 Стас 22.11.2012 15:31
я погоджуюсь: людям треба помагати на ділі, а не на сайті. Надал просунутий в технологіях і добре розуміє, що люди пишуть, щоб нашкодити, а не з проханням про допомогу
Цитувати
 
 
+3 #3 Иван 20.11.2012 13:03
Почему, начальник земельного управления города Кибляр, сменил свой Аутлендер 9, на Хонду ЦР-В, это его служебный автомобиль или же в городском совете подняли зарплаты???
Цитувати
 
 
-2 #2 І-гор 20.11.2012 10:44
ціла команда в Надала над тим працює. нічого ждивного, якщо не встигають відписати на сайт - головне, щоб людині реально помогли
Цитувати
 
 
+1 #1 справедливий 19.11.2012 16:15
лохи вони, і думають що на каденцію другу потраплять без потреблем? херю люди ще поки за цих патройотіносаки х голосують, але 2 роки до наступних виборів мера - це не так вже й багато...
Цитувати
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Погода, Новости, загрузка...

Карта сайту

Нас відвідали

Ukr.Net

Авто базар http://avtosale.ua/. Свіжі новини України і Світу в режимі реального часу.